Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a do czego to?? :D

do sedana , uchwyty na siatki z zakupami. W avancie jest to rozwiazane inaczej

A w avancie jak jest?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

w Avancie był pakiet bagażnik - opaska na zakupy zintegrowana w prawym boczku, siatka na zakupy i uchwyty siatki w rolecie . Kończe teraz rezać ten pakiet :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kolego "Wandej" czyli NGK Y-732J 12V to te pasuja ? :wink: Co do drugiego numeru NGK to taki mi podano w sklepie i taki sam znalazlem na stronie internetowej NGK w wyszukiwarce swiec zarowych wedlug marki pojazdu tak wiec moze do Alfy tez pasuja :eusathink:

28zl to tanio ale Ja akurat w UK przebywam i ciezko mi sie z glabami dogadac jakie powinny byc do Mojego auta a nie ukrywam , ze rozchodzi sie o cene miedzy ori swieczkami i NGK.

Ori w ASO to 18 funtow + 20% VAT (103zl szt) a NGK 11 funtow z VATem (53zl szt) a ze na chwile obecna nie mam jak wykrecic swieczki , zeby sprawdzic jakie maja byc dlatego zapytuje Was klubowiczow bu w UK to nawet na ASO nie ma co liczyc :facepalm:

Dzieki wielkie.

Opublikowano

103 zł za świece:facepalm: No ten pierwsze dokładnie Y-732J:good: Szkoda że OPEk za granice nie wysyła bo bym Ci podesłał:wink:

Opublikowano

No niestety takie ceny :doh: ale coz pracuje sie za Funty to i trzeba placic w Funtach :polew:

Dzieki wielkie kolego.

:hi:

Opublikowano

A w avancie jak jest?

w Avancie był pakiet bagażnik - opaska na zakupy zintegrowana w prawym boczku, siatka na zakupy i uchwyty siatki w rolecie . Kończe teraz rezać ten pakiet :)

A te uchwyty podejda pod zwykla rolete? Czy jakas specjalna ma byc? Daj namiary na te uchwyty jak mozesz...

Opublikowano
Felgi :facepalm:

No, ohyda.

Opublikowano

Domin było ciężko i jeszcze nie słyszałem żeby laki tak kurwował ale dał radę, thx :decayed:

Opublikowano
Domin było ciężko i jeszcze nie słyszałem żeby laki tak kurwował ale dał radę, thx :decayed:

jak nie pokutwisz to nie zrozumi , a tak pare kuwek i poszło :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------

Marcin graty :wink:

---------- Post dopisany at 01:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ----------

:banan::kox: to jest dopiero kawałek :shock3::slina::slina:

Dzięki Józek

ps kawałek :brawo:

Opublikowano

A w avancie jak jest?

Wstaw fotki jak to wyglada po wszystkim

Opublikowano

Bart's ma takie coś u siebie w autku. Fajny bajer.

Opublikowano
żeby zdemontować tylna półkę trzeba ściągnąć boczne elementy tapicerki. tzn wypiąć górną listwę przy szybie odkręcić śruby od bocznych tapicerek, odkręcić rączki nad drzwiami i wypiąc własnie te boczne osłony. są na zatrzask jak sie już odkręci kilka śrub

żeby ją wyjąc?nie prawda.wyjąć można bez tego demontażu...ale Artur jak bedziesz chciał załozyc półke z roleta to trzeba to rozebrać..i nie tylko to.wiem bo przechodziłem przez to z moją roletą

chodzi mi o demontaż tylko po to bo muszę coś pod półką sprawdzić...czyli jak ją wyjąć??

Artur wyjąłeś juz tą półke?jak nie to najpierw zdejmujesz kratke głośnika i odkręcasz tam te śrubki..potem musisz lekko klapnąć oparcia bo półka tam zachodzi.na tych podgięciach podrywasz do siebie.tam są takie spinki jak w tylnych plastikach siedzen i słupki tez takie chyba mają.potem z jednej i drugiej strony połki od stron słupka podginasz półke w dół i szarpiesz do siebie.musisz naciskach w dół bo w słupkach są 3 takie jezyczki które wchodzą w dzury w półce.jak coś to pytaj

Opublikowano

Panowie po odpaleniu auta i wciśnieciu pedału hamulcowego wyskakuje mi kontrolka systemu ESP, co może być przyczyną ? Po zgaszeniu silnika i ponownym odpaleniu dzieje się to samo ?

Dodam, że jakies 2 miesiące temu zmienialem serwo bo miało wodę i zamarzało ...

Jakieś sugestie ?

Opublikowano
Panowie po odpaleniu auta i wciśnieciu pedału hamulcowego wyskakuje mi kontrolka systemu ESP, co może być przyczyną ? Po zgaszeniu silnika i ponownym odpaleniu dzieje się to samo ?

Dodam, że jakies 2 miesiące temu zmienialem serwo bo miało wodę i zamarzało ...

Jakieś sugestie ?

Czujnik na pedale:hi:

Opublikowano

Andrzeju a może coś więcej ? Jestem laikiem, a chetnie dowiedziałbym sie czegos na ten temat. Bede wdzieczny za jakiekolwiek info.

Opublikowano
Andrzeju a może coś więcej ? Jestem laikiem, a chetnie dowiedziałbym sie czegos na ten temat. Bede wdzieczny za jakiekolwiek info.
Pod pedałem masz czujnik może jest uszkodzony najlepiej było by podłączyć vaga pokaże czy czujnik jest trafiony;)

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano
Pod pedałem masz czujnik może jest uszkodzony najlepiej było by podłączyć vaga pokaże czy czujnik jest trafiony;)

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Znaczy nad pedałem:wink: Możesz kupić drugi i podmienić to zobaczysz czy działa bo nowy zamiennik 30zł kosztuje.

Jak zerkniesz od spodu tam pod kierownicę gdzie są pedały to zobaczysz czujniki na hamulcu i na sprzęgle:wink:

Opublikowano

Chłopaki możecie mi napisać jak silniki AWX i AVF reagują na gorszej jakości ropę ? Czy pompowtryski są wrażliwe na to ?

Opublikowano
http://s19.postimage.org/mtjda5hyb/RIDICK.jpg

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

ale tten jest ponoć do B8

U mnie ten uchwyt wygląda tak:

2013_02_18_126.jpg

2013_02_18_127.jpg

Możne je montować po obu stronach bagażnika. Ja je zamontowałem w te zaznaczone otwory. Włożyłem w te prostokątne otwory metalowe spinki tak aby móc wkręcić śrubkę w ten okrągły otwór. wszystko pasuje jak ulał.

2013_02_18_129.jpg

A i jeszcze jedno ja swoje uchwyty kupiłem od skody octavi. Są identyczne a dużo tańsze.