Opublikowano 4 Marca 201313 l Panowie mam pytanie...gdzie jest bezpiecznik od sterowania elektrycznym fotelem kierowcy? Mam nadzieje że tylko to się stało...Pasażera działa bez zarzutu a kierowcy ani drgni;/ dzięki za info Pod kierownicą na MCE. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Mhm a jaki on powinien być. Ma ktoś jakieś zdjęcie? Nie miałem wcześniej, ele foteli tylko włożyłem i podpiołem więc ten bezpiecznik tam będzie? A jakie fotele miałeś wczesniej? Patrzyłeś w dziale warsztat? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Opublikowano 4 Marca 201313 l W B6 jest bezpiecznik 10A oddzielnie dopinany do modulu swiatel a w B7 wlasnie rzucilem okiem i jest termiczny 30A w pomaranczowej obudowie
Opublikowano 4 Marca 201313 l Koledzy jest do.wzięcia tunel bez telefonu poflokowany na czarno. Nowy nieużywany flok. Chce ktoś?
Opublikowano 4 Marca 201313 l Miałem zwykłe fotele swing a wrzuciłem pełną elektrykę w skórze...jeden działa a drugi nie;/ dobra popatrzę w warsztacie..dzięki slo a jaka cena sobie życzysz? i pod 1 czy 2 din? ...pasował by mi pod dechce...
Opublikowano 4 Marca 201313 l http://i576.photobucket.com/albums/ss207/DuncancEdm/pink-wheels-1.pngCoś w ten deseń :polew::polew::polew::polew:
Opublikowano 4 Marca 201313 l U nas w PD nie ma takiego czegoś jak kąt wtrysku. A jeżeli chodzi o Silniki VP to na forum jest ładny opis wystarczy poszukać
Opublikowano 4 Marca 201313 l Dzisiaj mi centralny zaczął w uja walić... Idę do samochodu rano, klikam żeby otworzyć auto a tutaj otworzył i natychmiast zamknął Jak od środka zamknę samochód przyciskiem w drzwiach to nie mogę otworzyć już tym drugim przyciskiem Tak samo z kluczykiem, zamknąć samochodu kluczem nie mogę, tylko drzwi kierowcy
Opublikowano 4 Marca 201313 l Dzisiaj mi centralny zaczął w uja walić... Idę do samochodu rano, klikam żeby otworzyć auto a tutaj otworzył i natychmiast zamknął Jak od środka zamknę samochód przyciskiem w drzwiach to nie mogę otworzyć już tym drugim przyciskiem Tak samo z kluczykiem, zamknąć samochodu kluczem nie mogę, tylko drzwi kierowcy Pompka centralnego ma dosyć. U mnie w B5 żony przez pół godziny nie chciała wypuścić z auta, nawet po otwarciu szyby i kręceniu kluczykiem w zamku nic nie reagowało totalnie, w B5 można jeszcze klamką podnieść rygiel - od razu blokowało.
Opublikowano 4 Marca 201313 l chodzi o pd ,coś pomyliłem , kąt synchronizacji W silniku czwarty kanał ostatnie okienko:wink:
Opublikowano 4 Marca 201313 l chodzi o pd ,coś pomyliłem , kąt synchronizacji W silniku czwarty kanał ostatnie okienko:wink: Dokładnie
Opublikowano 4 Marca 201313 l Dzisiaj mi centralny zaczął w uja walić... Idę do samochodu rano, klikam żeby otworzyć auto a tutaj otworzył i natychmiast zamknął Jak od środka zamknę samochód przyciskiem w drzwiach to nie mogę otworzyć już tym drugim przyciskiem Tak samo z kluczykiem, zamknąć samochodu kluczem nie mogę, tylko drzwi kierowcy Pompka centralnego ma dosyć. U mnie w B5 żony przez pół godziny nie chciała wypuścić z auta, nawet po otwarciu szyby i kręceniu kluczykiem w zamku nic nie reagowało totalnie, w B5 można jeszcze klamką podnieść rygiel - od razu blokowało. E w B6 nie ma pompki żadnej bo tu jest elektryka a nie powietrze:wink:
Opublikowano 4 Marca 201313 l To nie to, wszystkie zamki działają w samochodzie tylko coś dzisiaj świrować zaczął przy otwieraniu.
Opublikowano 4 Marca 201313 l Dzisiaj mi centralny zaczął w uja walić... Idę do samochodu rano, klikam żeby otworzyć auto a tutaj otworzył i natychmiast zamknął Jak od środka zamknę samochód przyciskiem w drzwiach to nie mogę otworzyć już tym drugim przyciskiem Tak samo z kluczykiem, zamknąć samochodu kluczem nie mogę, tylko drzwi kierowcy Pompka centralnego ma dosyć. U mnie w B5 żony przez pół godziny nie chciała wypuścić z auta, nawet po otwarciu szyby i kręceniu kluczykiem w zamku nic nie reagowało totalnie, w B5 można jeszcze klamką podnieść rygiel - od razu blokowało. E w B6 nie ma pompki żadnej bo tu jest elektryka a nie powietrze:wink:
Opublikowano 4 Marca 201313 l To nie to, wszystkie zamki działają w samochodzie tylko coś dzisiaj świrować zaczął przy otwieraniu. A wiązki drzwi masz całe? U mnie takie kwiatki się działy jak była wiązka od drzwi kierowcy naruszona i zwarcie się robiło:kwasny:
Opublikowano 4 Marca 201313 l To nie to, wszystkie zamki działają w samochodzie tylko coś dzisiaj świrować zaczął przy otwieraniu. A wiązki drzwi masz całe? U mnie takie kwiatki się działy jak była wiązka od drzwi kierowcy naruszona i zwarcie się robiło:kwasny: Jutro vaginę zapuszczę. Dziwne, że jak w tym momencie otworze drzwi kierowcy to już jest okej i się nie zamykają
Opublikowano 4 Marca 201313 l To nie to, wszystkie zamki działają w samochodzie tylko coś dzisiaj świrować zaczął przy otwieraniu. A wiązki drzwi masz całe? U mnie takie kwiatki się działy jak była wiązka od drzwi kierowcy naruszona i zwarcie się robiło:kwasny: Jutro vaginę zapuszczę. Dziwne, że jak w tym momencie otworze drzwi kierowcy to już jest okej i się nie zamykają Nie vaginę tylko zapuść tam łapy i zdejmij osłonę wiązki i zobaczysz. Ale jak mówisz że jak otworzysz drzwi i jest ok to pewnie będzie to:good:
Opublikowano 4 Marca 201313 l To nie to, wszystkie zamki działają w samochodzie tylko coś dzisiaj świrować zaczął przy otwieraniu. A wiązki drzwi masz całe? U mnie takie kwiatki się działy jak była wiązka od drzwi kierowcy naruszona i zwarcie się robiło:kwasny: Jutro vaginę zapuszczę. Dziwne, że jak w tym momencie otworze drzwi kierowcy to już jest okej i się nie zamykają Nie vaginę tylko zapuść tam łapy i zdejmij osłonę wiązki i zobaczysz. Ale jak mówisz że jak otworzysz drzwi i jest ok to pewnie będzie to:good: Nie mam czasu żeby boczek rozbierać i tam grzebać. A czasami jak drzwi są otwarte to głośnik nie gra i lampka nie świeci więc to na 100% będzie to, dzięki Wandej Tylko teraz pytanie jak się dobrać do tej pierdoły, polutować to czy jak? Nie widzi mi się kupowanie całej nowej wiązki do drzwi...
Opublikowano 4 Marca 201313 l To nie to, wszystkie zamki działają w samochodzie tylko coś dzisiaj świrować zaczął przy otwieraniu. A wiązki drzwi masz całe? U mnie takie kwiatki się działy jak była wiązka od drzwi kierowcy naruszona i zwarcie się robiło:kwasny: Jutro vaginę zapuszczę. Dziwne, że jak w tym momencie otworze drzwi kierowcy to już jest okej i się nie zamykają Nie vaginę tylko zapuść tam łapy i zdejmij osłonę wiązki i zobaczysz. Ale jak mówisz że jak otworzysz drzwi i jest ok to pewnie będzie to:good: Nie mam czasu żeby boczek rozbierać i tam grzebać. A czasami jak drzwi są otwarte to głośnik nie gra i lampka nie świeci więc to na 100% będzie to, dzięki Wandej Po co boczek? Wiązka się przeciera między drzwiami a karoserią. Ściągasz osłonę z jednej mańki i widzisz co jest:wink: Zaizolujesz i bangla:kox: Ja rozbierałem całość ale przedłużałem troszkę kable i lutowałem bo już popękały od syfu bo były niezaizolowane:kwasny: