Opublikowano 21 Marca 201313 l Koledzy potrzebuję baaardzo pilnie "kulki" dyszy spryskiwacza reflektora, mogę odkupić nawet uszkodzony spryskiwacz, dyszę .. żeby tylko kulka była muszę przełożyć bo spryskiwacze mam sprawne pomoże ktoś ?
Opublikowano 21 Marca 201313 l http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/falkeny-215-35-19-225-35-19-a-266570/#post3423190
Opublikowano 21 Marca 201313 l Koledzy potrzebuję baaardzo pilnie "kulki" dyszy spryskiwacza reflektora, mogę odkupić nawet uszkodzony spryskiwacz, dyszę .. żeby tylko kulka była muszę przełożyć bo spryskiwacze mam sprawne pomoże ktoś ? chcesz to mogę ci sprzedać uszkodzony spryskiwacz tylko nie wiem kiedy
Opublikowano 21 Marca 201313 l jozek726, jak najszybciej oczywiście nie żebym chciał aby Ci się cokolwiek zepsuło
Opublikowano 21 Marca 201313 l koledzy kto sie zna na zawieszeniach gwintowanych??? A o co chodzi? poszło PW
Opublikowano 21 Marca 201313 l panowie mógł by mi to ktoś machnąć na polaken , bo google translate to Die Schrauben sind nicht komplett, aber zum größten Teil vorhanden. Kann ich mit reinlegen.
Opublikowano 21 Marca 201313 l Kurfa 500zł poszło na wstawienie zęba:facepalm: Kiepskie święta się szykują
Opublikowano 21 Marca 201313 l Kurfa 500zł poszło na wstawienie zęba:facepalm: Kiepskie święta się szykują ale za to wszystkie jedynki będą
Opublikowano 21 Marca 201313 l panowie mógł by mi to ktoś machnąć na polaken , bo google translate to Die Schrauben sind nicht komplett, aber zum größten Teil vorhanden. Kann ich mit reinlegen. Śruby są, ale nie wszystkie gość może Ci spakować te co ma:wink: Tak ja to rozumie, ale wiesz uczyłem się 5lat rosyjskiego i reszta edukacji tylko angielski więc mogę się mylić
Opublikowano 21 Marca 201313 l Kurfa 500zł poszło na wstawienie zęba:facepalm: Kiepskie święta się szykują ale za to wszystkie jedynki będą Dwójka:decayed:
Opublikowano 21 Marca 201313 l I jednak jest mały mod na BT Leciałem do kumpla specjalnie przed chwiła po piec i coś sobie gra Generalnie ludzie bawiasy sie w SQ zabili by mnie za to co zrobiłem
Opublikowano 21 Marca 201313 l panowie mógł by mi to ktoś machnąć na polaken , bo google translate to Die Schrauben sind nicht komplett, aber zum größten Teil vorhanden. Kann ich mit reinlegen. Śruby są, ale nie wszystkie gość może Ci spakować te co ma:wink: Tak ja to rozumie, ale wiesz uczyłem się 5lat rosyjskiego i reszta edukacji tylko angielski więc mogę się mylić śruby nie są wszystkie, ale większość ma i może Ci je spakować
Opublikowano 21 Marca 201313 l panowie mógł by mi to ktoś machnąć na polaken , bo google translate to Die Schrauben sind nicht komplett, aber zum größten Teil vorhanden. Kann ich mit reinlegen. Śruby są, ale nie wszystkie gość może Ci spakować te co ma:wink: Tak ja to rozumie, ale wiesz uczyłem się 5lat rosyjskiego i reszta edukacji tylko angielski więc mogę się mylić Uczyłeś się rosyjskiego potem angielski , i wyszło że znasz jeszcze niemiecki ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- panowie mógł by mi to ktoś machnąć na polaken , bo google translate to Die Schrauben sind nicht komplett, aber zum größten Teil vorhanden. Kann ich mit reinlegen. Śruby są, ale nie wszystkie gość może Ci spakować te co ma:wink: Tak ja to rozumie, ale wiesz uczyłem się 5lat rosyjskiego i reszta edukacji tylko angielski więc mogę się mylić śruby nie są wszystkie, ale większość ma i może Ci je spakować Danke
Opublikowano 21 Marca 201313 l Mam na zbyciu taka rolke jak by ktoś chciał AVF, na jednym pasku ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- jozek726, jak najszybciej oczywiście nie żebym chciał aby Ci się cokolwiek zepsuło najprędzej po niedzieli bede to wymieniał to mogę Ci stary sprzedać a do czego jest ta kulka ?
Opublikowano 21 Marca 201313 l AUDI A4 B6 SEDAN SPOJLER LOTKA NA KLAPE TYL (3120479369) - motoAllegro