Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Już ją kocham:eek::eek::eek:;)

memory five-wladi i wszystko jasne:)

...a co, jeśli to facet:eusathink: wszystkiego na zdjęciu nie widać...

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

żeby życie mialo smaczek raz dziewczynka raz....:polew: lepiej nie ale fajne to to :naughty:

Opublikowano
:polew::polew::polew: Dominik pojechał :grin:
Opublikowano

Dominik nie fantazjuj Ty od razu czarny scenariusz:p

Opublikowano

Znacie się??? :naughty::polew:

Opublikowano

Witam!

Co do zalozenia nowego paska rozrzadu po tym jak pekl poprzedni w Mojej niuni :facepalm: to jednak ustawie wszystko na znakach tak jak sie nalezy , zaloze nowy pasek rozrzadu i zakrece silnikiem. Jak cos sie spier.... w glowicy to sie o tym dowiem odrazu i wtedy zamawiam wszystkie nowe graty i glowica idzie do kapitalnego remontu a jak odpali i bedzie krecil tak jak nalezy to chyba jestem uratowany a raczej Moj portfel a w lipcu bedac w polsce na wymiane pompek odrazu zaloze nowe szklanki , walek , panewki i uszczelniacze zaworow tak na wszelki wypadek aby kolejne 500 tys, km pokrecila :wink: ale i tak serdecznie dziekuje za cenne uwagi w tej sprawie kolego Tomaszu (H4mm3R) :hi::hi::hi:

Co do tego paska rozrzadu z przeterminowana "data przydatnosci" to jednak go oddalem i jutro jade po nowke sztuke ori z ASO , rozumiem to co piszesz kolego Dominiku ale wole nie ryzykowac. Dobrze obejzalem ten pasek rozrzadu chyba z 6 razy z kazdej strony i to pod tzw. "okiem jubilerskim" i nie znalazlem zadnych pekniec , zalaman , itp. jednak jak wyjolem ten pasek z ori opakowania to ciezko jest go uformowac w ksztalt "owala" jezeli rozumiesz co mam na mysli :wink:

Poprostu tak dlugo lezal w tym opakowaniu , ze sam sie juz uformowal w Chinskie osiem :grin: tak wiec obawiam sie , ze po zalozeniu po jakims czasie gdzies moze pierdyknac ten pasek w miejscu gdzie sie uformowal , zagiol itp. a jezeli wyjdzie jednak , ze musze regenerowac cala glowice to juz napewno nie bede ryzykowal zalozenie tego paska , zeby jezdzic z dusza na ramieniu i zastanawiac sie czy kiedys wkoncu jebnie czy przekreci te 90 tys km.

Dziekuje wszystkim za podpowiedzi , uwagi itp. Jutro dzialam z zalozeniem nowego paska i sie okaze co i jak , napewno sie pochwale dla potomnych czy bede pil flaszke i smial sie z tgeo wszystkiego czy musze szukac wysokiego drzewa i mocnego sznura :facepalm:

:hi::hi::hi::hi:

Opublikowano

...tam od razu "znacie się"...gdzieś już ją widziałem...

Opublikowano

...tam od razu "znacie się"...gdzieś już ją widziałem...

:decayed::decayed:

Opublikowano

54480850194851319975819.jpg

:jerk:

Opublikowano
qrfa ludzie siedzicie tu mądrujecie a guwno się znacie to jest s4 b6 w kombi

A Ty się gówno znasz na ortografii.

sorki kolego z ortografii ok ale ty masz nabite 4,333 postów spamu i GÓWNO czaisz temat OOOO

Kolego z takim podejściem do tematu ,to jestem ciekawy jak będziesz miał problem - czy ktoś Ci pomoże :whistling:

w czym pomoże jak 90% nie czai pakietów audi a się mądrzy

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

Nie tylko o "pakiety" chodzi Kolego ... jak by wszyscy userzy mieli takie podejście do sprawy , to by nie było Forum A4 .

Ale to Ty rozdajesz karty , szacun dla Ciebie za znajomość tematu :hi:

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

oj trafią, trafią....

ja nawet jeśli bym czegoś bardzo potrzebował to na pewno nie kupiłbym od osoby która z miejsca obraża połowę użytkowników... :thumbdown:

:oklasky: i tyle w temacie :wink:

Opublikowano

ile są warte avusy III bez kapsli ? 17cali ?

Opublikowano

co to za rozbitka tu wkleiłeś? w całości esy nie było? chyba, ze to RS, a ja się nie znam...

rozbitek ma fajne felgi, fajnie wyglądają w ruchu dlatego go wkleiłem :decayed:

Opublikowano

co to za rozbitka tu wkleiłeś? w całości esy nie było? chyba, ze to RS, a ja się nie znam...

rozbitek ma fajne felgi, fajnie wyglądają w ruchu dlatego go wkleiłem :decayed:

zagadaj do Vario-to Ci takie zrobi:wink:

Opublikowano

Ile można wziąć za bixy z regenerowanym odbłyśnikiem metodą galwaniczną, palnikami ale bez przetwornic?

Ze 120€?

Opublikowano

@ambm1985, proponuję usunąć konto, założyć nowe i wejść kulturalnie w nasze towarzystwo, warto, bo są tutaj ludzie mili, uczynni i nie warto z nimi mieć na pieńku, lepiej mieć ich za przyjaciół, raz Ty pomożesz, Tobie pomogą kilka razy, pilnuj kultury wypowiedzi i będzie OK, człowiek całe życie się uczy (przeważnie na błędach)

mam nadzieję, na miłą kulturalną współpracę na forum A4-klub.pl

Opublikowano
:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky: