Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli tak to bierz, cena do przelkniecia ale i tak cię będzie po jakimś czasie wku*** drałowanie do garażu :wink:

Tapnięte z SGS III

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Drałoco :grin:?

Opublikowano
Drałoco :grin:?

Hahahahahaha :grin:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

Macieju, czy tapani to na stanowisku OOOO się prężyła??:kox:

Na stoisku ferrari takie widoki można było spotkać :naughty:

taka laseczka:slina: to ciekawe czego to targi:wink:

Motor Show Poznań :wink:

w polsce to by sie erotyczne targi przydały:wink: choć byłem juz na takich.no i na motoryzacyjnych też.Essen motor show i 100% Tuning Ahoy Rotterdam:decayed:

Opublikowano

kto poratuje numerkiem ? Dokładnie, ramka biegów, manualna carbon z s4 :whistling:

Opublikowano

oj przegapiłem :kwasny: ale dzięki :wink:

Opublikowano

takich laseczek na Motor Show jest kilka :jerk:

Opublikowano
Witam!

No i juz jestem po probie wymiany peknietego paska rozrzadu w Moim AWXie :facepalm:

Niestety ale skonczylo sie tylko na przeklinaniu , placzu i zgrzytaniu zebow , trzeba glowice sciagac i do remontu slac :cry:

Na pierwszym cylindrze piewszy zawor dostal i wal nie obkreca sie cale 360 stopni w pewnym momencie staje i ani drgnie a szklanka na tym uszkodzonym zaworze schowana jest w glowicy i nie unosi sie do gory gdy krece walkiem rozrzadu :wallbash::wallbash::wallbash:

Trudno sie mowi , ceny juz umowione z TOM77 tak wiec teraz trzeba zaczac zbierac zlom i makulature i brac sie za remont glowicy.

Kur.... najgorsze to ze do pracy trzeba teraz z buta walic :facepalm: a to az 15 minut dreptania :shock3:

Pozdrawiam.

:hi:

Oby korby były proste i panewki na wale...

Opublikowano

Witam!

Co tu tak cicho ? Pobudka wszyscy !!!!

Mam nadzieje ze korby czy denka tlokow nie oberwaly , jak narazie to zauwazylem ze tylko jedna szklanka sie nie unosi podczas krecenia walkiem ale pewnie po zdjeciu glowicy to okaze sie ze pewnie jeszcze jakis minimalnie bedzie krzywy.

W przyszla sobote zabieram sie za demontaz glowicy i sie zobaczy co i jak.

Opublikowano

:hi:

ja jednak bym był za zmianą silnika , no ale to twoja furmanka i ty decydujesz :wink:

Opublikowano
:siema: co Wy spicie jeszcze ? też bym wolał zmienić silnik :whistling:
Opublikowano

No coś Ty :decayed:

Opublikowano

Rozumiem kolego ale jednak pozostaje przy regeneracji glowicy , Ja mam ze tak powiem takiego bzika , ze jak kupil bym nowy silnik to i tak pewne zaraz wziol bym sie za wymiane czesci z glowicy bo nigdy nie wiesz co i jak z silnikiem w srodku. A szczerze mowiac to nie stac mnie na chwile obecna na taki przeszczep. Wiadomo silnik jakies 400 funto + jakies 200 funtow za wymiane bo sam nie mam warunkow aby wymienic caly silnik no i + jakies czesci do glowicy walek , panewki , szklanki i uszczelniacze. To wszystko robi swoja cene a sama regeneracja glowicy to okolo 500 funtow za wszystko.

Opublikowano
Rozumiem kolego ale jednak pozostaje przy regeneracji glowicy , Ja mam ze tak powiem takiego bzika , ze jak kupil bym nowy silnik to i tak pewne zaraz wziol bym sie za wymiane czesci z glowicy bo nigdy nie wiesz co i jak z silnikiem w srodku. A szczerze .owiac to nie stqc mnie na chwile obecna na taki przeszczep. Wiadomo silnik jakies 400 funto + jakies 200 funtow za wymiane bo sam nie mam warunkow aby wymienic caly silnik no i + jakies czesci do glowicy walek , panewki , szklanki i uszczelniacze. To wszystko robi swoja cene a sama regeneracja glowicy to okolo 500 funtow za wszystko.

no ale jaką masz pewność że prucz głowicy nie ucierpiał dól silnika ?

Opublikowano
panowie można kupić takie coś na allegro

Lakier bezbarwny w sprayu (2K) z utwardzaczem Motip Color Matic

chodzi mi o lakier z utwardzaczem w sprayu

ja używałem podobnego do zderzaka, ale trzeba kilka warstw i potem polerka, bo się połyskiem różnił od fabrycznego, chyba, że akurat ten ma wysoki połysk końcowy-zobaczysz sam, no i trzeba wszystkie dodatki zdjąć (każdy możliwy element osobno)- o ile takie masz, bo spray ma za małe ciśnienie i nie wejdzie w szczeliny, a jak przytrzymasz za długo-zacieki zrobisz:wink: