Młody_drog Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Siemano Wiśnia:hi: Jak tam, kiedy do tej reprezentacji w siatkę lecimy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 No to lipa,a mialo byc rezanko skórzane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Siema Ktoś rzuci okiem? http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b7-montaz-licht-pakietu-elektrycznych-podnosnikow-tylnych-drzwiach-143493/index12.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Mam pytanie czy cale tylnie boczki z roletami z avanta podejda do sedana? poszukaj samych rolet od sedana i podmień reszta pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Irlandzka uroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie ja to jest z szybami el.? Jak są otwarte szyby, wyjdę z samochodu i go zamknę kliknięciem a nie przytrzymaniem to szyby po chwili same powinny się zamknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie ja to jest z szybami el.?Jak są otwarte szyby, wyjdę z samochodu i go zamknę kliknięciem a nie przytrzymaniem to szyby po chwili same powinny się zamknąć? Szykuj się, dzisiaj też będę w ZST Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie ja to jest z szybami el.?Jak są otwarte szyby, wyjdę z samochodu i go zamknę kliknięciem a nie przytrzymaniem to szyby po chwili same powinny się zamknąć? Szykuj się, dzisiaj też będę w ZST Tapnięte z SGS III To dawaj znaka to umyje auto chociaż, bo tak uświnione, że nie wiem czym jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie ja to jest z szybami el.?Jak są otwarte szyby, wyjdę z samochodu i go zamknę kliknięciem a nie przytrzymaniem to szyby po chwili same powinny się zamknąć? musisz przytrzymać na kluczyku zamknięcie, wtedy się zamykają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie ja to jest z szybami el.?Jak są otwarte szyby, wyjdę z samochodu i go zamknę kliknięciem a nie przytrzymaniem to szyby po chwili same powinny się zamknąć? musisz przytrzymać na kluczyku zamknięcie, wtedy się zamykają Tyle wiem, ale gdzieś czytałem, że same automatycznie chyba po 10, czy 15 sek powinny się domknąć automatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Zdalny domykacz 2 szyb elektrycznych Opel VW Audi (3201718148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak takie coś zamontujesz to się same zamkną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie ja to jest z szybami el.?Jak są otwarte szyby, wyjdę z samochodu i go zamknę kliknięciem a nie przytrzymaniem to szyby po chwili same powinny się zamknąć? musisz przytrzymać na kluczyku zamknięcie, wtedy się zamykają A nie zmienia się tego czasem w kodowaniu MCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadafi Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 No to lipa,a mialo byc rezanko skórzane ? Nie zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wymieniłem baterię w kluczyku. Jak teraz zaprogramować kluczyk by przyciski zaczęły działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wymieniłem baterię w kluczyku. Jak teraz zaprogramować kluczyk by przyciski zaczęły działać? ja otworzyłem auto zamkiem, odpaliłem, wróciłem do domu i wszystko działało z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 http://i.imgur.com/VTSQ80k.jpg fura feeest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 kiedyś był nówka na allegro za 15 tysięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wymieniłem baterię w kluczyku. Jak teraz zaprogramować kluczyk by przyciski zaczęły działać? ja otworzyłem auto zamkiem, odpaliłem, wróciłem do domu i wszystko działało z powrotem Przejechałem ok. 100 km z tym kluczykiem i lipa, nie zsynchronizował się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi