Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siemano Wiśnia:hi::hi: Jak tam, kiedy do tej reprezentacji w siatkę lecimy:decayed:

ja tam trenuję ,cały czas czekam na propozycję :decayed:

Opublikowano
A ja słuchałem BOSE i mikiego i gra w sumie tak samo jak moje ori głośniory :decayed: Pewnie same blendy ma :polew:

:polew::polew::polew:

Qwa, this means WAR!!!

Półskóry Kamila:

http://img.tapatalk.com/d/13/05/13/egapaqyq.jpg

:grin::grin:

Tapnięte z SGS III

rozwaliłeś system :decayed:

56251-oczom-swym-nie-wierze.gif

Opublikowano
Siemano Wiśnia:hi::hi: Jak tam, kiedy do tej reprezentacji w siatkę lecimy:decayed:

Sie śmiej ale ja jadę w czerwcu na Cypr na zawody w siatkę:grin::grin::grin::grin:

Mam pytanie do jakiś mądrych elektryków, chyba ich znajde m.in. chodzi mi o to czy da radę zrobić żeby światła do jazdy dziennej paliły się w pozycji D i R a gdy zmienimy na P to przełącza się na pozycyjne. Fajny byłby patencik gdy zatrzymujemy się na chwile do sklepu i nie gasimy auta, a wajhlowanie tym pokrętłem się znudziło

Oczywiście, że da, możesz wziąć np prąd z podświetlenia D lub R, puścić przez przekaźnik

Opublikowano

Sie śmiej ale ja jadę w czerwcu na Cypr na zawody w siatkę:grin::grin::grin::grin:

Mam pytanie do jakiś mądrych elektryków, chyba ich znajde m.in. chodzi mi o to czy da radę zrobić żeby światła do jazdy dziennej paliły się w pozycji D i R a gdy zmienimy na P to przełącza się na pozycyjne. Fajny byłby patencik gdy zatrzymujemy się na chwile do sklepu i nie gasimy auta, a wajhlowanie tym pokrętłem się znudziło

Oczywiście, że da, możesz wziąć np prąd z podświetlenia D lub R, puścić przez przekaźnik

po tej grze 3 dni z wyra nie moglem wstać :grin:

Opublikowano

Kamil ostatnio reza na maxa :decayed: pół skóry biją na łeb :grin:

Opublikowano

Ale mam pomysła :decayed: Wynalazłem 2 ledowe żarówki pod 230V ale nie działają (w sumie tata je skądś przytargał), rozebrałem i podłączyłem pod 12V i jaki efekt? Mega dużo białego światła w sam raz do lampek w boczkach drzwi :banan:

B06RamXl.jpg

AIb6SVHl.jpg

Opublikowano

Magia, nie działają pod 230V a działają pod 12v? :decayed:

Opublikowano

Działają, bo je rozbebeszyłem :grin:

Opublikowano

po tej grze 3 dni z wyra nie moglem wstać :grin:

a poza tym na Cyprze się nie gra w siatkę tylko w butelkę :grin:

Opublikowano

Siema ekipa, śpicie? :decayed:

y7ajy8yq.jpg

Tapnięte z SGS III

---------- Post dopisany at 07:46 ---------- Poprzedni post napisany at 07:42 ----------

Działają, bo je rozbebeszyłem :grin:

Kurna, Kamil naprawdę wciągnął Cię wir rezania :grin: daj je w światła mijania, będą lepiej dawały niż bixy :decayed:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

:hi:Panowie

img1165p.th.jpg img1166bq.th.jpg

narożnik od strony podszybia zaślepił ktoś silikonem i najwidoczniej przez to wczoraj na A4 przy obfitej ulewie wpadła do puchy woda i włączył mi się tryb awaryjny... jazda przez kolejne 70km na trybie awaryjnym... :kwasny:

ma ktoś taką pokrywę albo może podać mi jej nr ?

Opublikowano

http://imageshack.us/a/img801/9287/img1165p.th.jpg http://imageshack.us/a/img41/3768/img1166bq.th.jpg

narożnik od strony podszybia zaślepił ktoś silikonem i najwidoczniej przez to wczoraj na A4 przy obfitej ulewie wpadła do puchy woda i włączył mi się tryb awaryjny... jazda przez kolejne 70km na trybie awaryjnym... :kwasny:

To? Obudowa pokrywa komputera A4 B6 B7 8E1907613D (3229683215) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nowa w ASO kosztuje 87zł :whistling:

Opublikowano

http://imageshack.us/a/img801/9287/img1165p.th.jpg http://imageshack.us/a/img41/3768/img1166bq.th.jpg

To? Obudowa pokrywa komputera A4 B6 B7 8E1907613D (3229683215) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nowa w ASO kosztuje 87zł :whistling:

Tomek dziękuje :wink::thankyou2:

Opublikowano

Siema :hi: jakie sa oryginalne hamulce z tylu? A jak szukac czegos to czego? I co wchodzi w sklad kompletu? Sory ze rak pytam ale zbytnio sie nie znam na tym a koncza mi sie powoli hamulce z tylu i bym cos porzadnego wrzucil:decayed:

Opublikowano

tarczowe :bag::polew:

Opublikowano

TURZOL - masz pełną skrzynkę!

Kasa poleciała :decayed:

Opublikowano

jozek726 masz z tyłu 245mm skoro silnik tedejik 1.9

Opublikowano

sprawdz wlepke w ksiazce

1KD = 245x10mm

1KP = 255x12mm

ale na 99% ten pierwszy rozmiar tarczy. A tak w ogóle to seryjne heble sux :facepalm:

Opublikowano
sprawdz wlepke w ksiazce

1KD = 245x10mm

1KP = 255x12mm

ale na 99% ten pierwszy rozmiar tarczy. A tak w ogóle to seryjne heble sux :facepalm:

racja były dwa rozmiary więc wlepka prawdę ci powie:thumbup1: