Opublikowano 31 Maja 201313 l eeee a co to Urodziny cze imieninnny ?? w sumie wsio rawno tak czy siak wszystkiego naj Audiniejszego
Opublikowano 31 Maja 201313 l Dzięki bardzo chłopaki jutro będę pił za swoje i Wasze zdrowie:wink: i pokaż że ludzie w naszym wieku jeszcze trochę mogą .............................................wypić
Opublikowano 31 Maja 201313 l Spokojna Twoja rozczochrana:grin: dam radę najwyżej będę żygał i pił itd.
Opublikowano 31 Maja 201313 l Panowie, sprawa jak zdemontować progi? Demontujesz listwe maskująca odkręcasz śrubki z góry i dołu i to wszystko O której listwie mowa? :-) żeby było jasne chodzi mi o te dokładkę do idzie od przedniego nadkola do tylniego. Pozdrawiam Chodzi o listwę na górze progu - jak otworzysz drzwi to jest listwa od przechodząca przez cały próg, trzeba ją delikatnie wyczepić bo mocowania lubią się łamać, zacznij od strony tylnego nadkola, podważ kawałek i później cienkim śrubokrętem wypychaj ją od jej środka [tak mi się udało - jak masz lepszy sposób to próbuj ], pod nią masz właśnie śrubki do progu. Edit.: Najlepszego Wladi dzięki bardzo
Opublikowano 31 Maja 201313 l ludzie się śmieją z dużego grilla w B6 to zobaczcie tu to se gość wyrezał Audi 100 przebudowane na B7 z 2007 roku. ZAMIANA chętnie na CABRIO Chełmno ? Tablica.pl
Opublikowano 31 Maja 201313 l ludzie się śmieją z dużego grilla w B6 to zobaczcie tu http://img10.tablica.pl/images_tablicapl/80113089_1_644x461_audi-100-przebudowane-na-b7-z-2007-roku-zamiana-chetnie-na-cabrio-chelmno.jpg to se gość wyrezał Audi 100 przebudowane na B7 z 2007 roku. ZAMIANA chętnie na CABRIO Chełmno ? Tablica.pl :polew::polew::facepalm::facepalm::facepalm: najlepszy jest opis owego dziwadla "Auto pięknie się prezentuje i zwraca na siebie uwagę zdjęcia nie oddają pełnego efektu." :polew::polew::polew:
Opublikowano 31 Maja 201313 l Panowie czy przez zużyte już końcówki drążków auto może pływać na szosie? na nierównościach przy małej prędkości kierownica sama sie kręci na lewo i prawo... Kiedyś tak nie miałem dopiero teraz się to nasila... O jeździe w koleinach nie wspomnę
Opublikowano 31 Maja 201313 l Panowie czy przez zużyte już końcówki drążków auto może pływać na szosie? na nierównościach przy małej prędkości kierownica sama sie kręci na lewo i prawo... Kiedyś tak nie miałem dopiero teraz się to nasila... O jeździe w koleinach nie wspomnę Oczywiście. Ja małem tak po założeniu jakiś tanich końcówek drążków które pourywały się po jednym dniu jeżdżenia. Na drodze była walka o życie. Wymieniaj je szybko
Opublikowano 31 Maja 201313 l to zamawiam febi dadzą rade? bo za lema płacić 110zł szt to tak średnio mi się chce
Opublikowano 31 Maja 201313 l Władni dlaczego życzeń nikt Ci nie składa ? Od józka wszystkiego co najlepsze, duzo nowych gratów do ałdi :kox::banan::naughty: Może mnie patałachy nie lubują dzięki za życzonka Józek:hi: Panie, na fejsie poszły życzonka
Opublikowano 31 Maja 201313 l Władni dlaczego życzeń nikt Ci nie składa ? Od józka wszystkiego co najlepsze, duzo nowych gratów do ałdi :kox::banan::naughty: chłopina się już od rana wie że klub o nim pamięta
Opublikowano 31 Maja 201313 l panowie potrzebna tylna dolna listwa drzwi zwykła nie ważny stan byle za grosze może komuś zawala ps najlepszego Wladi:drinks: