Opublikowano 22 Lipca 201313 l i fele 15" na oponie 75/190 Zostają te co są może się środki pryśnie:decayed:
Opublikowano 22 Lipca 201313 l :hi:Macie jakiś pomysł na miejscówke dla przetwornic HID pod halogeny?
Opublikowano 22 Lipca 201313 l Dzisiaj u mnie w Londynie o 17:09 taka sytuacja: Od trzech tygodni, jak nie lepiej nie widziałem ani kropli deszczu... Takich wakacji nie było tu od 10 lat
Opublikowano 22 Lipca 201313 l :hi:Macie jakiś pomysł na miejscówke dla przetwornic HID pod halogeny? +1
Opublikowano 22 Lipca 201313 l :hi:Macie jakiś pomysł na miejscówke dla przetwornic HID pod halogeny? +1 No dobra, ale gdzie pomysł?
Opublikowano 22 Lipca 201313 l :hi:Macie jakiś pomysł na miejscówke dla przetwornic HID pod halogeny? +1 No dobra, ale gdzie pomysł? Może do pasa przedniego zamontować o ile starczy przewodu?
Opublikowano 22 Lipca 201313 l No wlasnie. Niezadlugi jest. To go od razu owijaj taśmą ameliniową, żeby Ci nie siało choinki z ABSu. Ja mam właśnie na belce zderzaka przyłapane i dopóki nie owinąłem ameliniówką, to mi siało na blacie aż miło.
Opublikowano 22 Lipca 201313 l miałem taki moduł : 8E0 959 433 AT - 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu. teraz mam taki : 8E0 959 433 BC - fabryczny alarm, 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu. Czy to że mam teraz inny moduł wpłynęło na to że nie mogę zamknąć szyber dachu z pilota ? Okna się normalnie zamykają z pilota. Czy kodujący ten moduł coś skopał ?
Opublikowano 22 Lipca 201313 l A szyber się koduje osobno niż szyby? Chyba razem z szybami to idzie w parze, więc to raczej moduł niedomaga?
Opublikowano 22 Lipca 201313 l właśnie wyczytałem że to wina kodowania, nie dokodowano tego chyba : +16 – Komfortowe zamykanie szyberdachu pilotem +32 – Komfortowe otwieranie szyberdachu pilotem +64 – Komfortowe zamykanie szyberdachu kluczykiem +128 – Komfortowe otwieranie szyberdachu kluczykiem
Opublikowano 22 Lipca 201313 l właśnie wyczytałem że to wina kodowania, nie dokodowano tego chyba :+16 – Komfortowe zamykanie szyberdachu pilotem +32 – Komfortowe otwieranie szyberdachu pilotem +64 – Komfortowe zamykanie szyberdachu kluczykiem +128 – Komfortowe otwieranie szyberdachu kluczykiem Dziękuję dobranoc
Opublikowano 22 Lipca 201313 l Graty bedą dostępne po 11 sierpnia z racji że jadę na Vag Event Show irlandzki, więc sami rozumiecie że rozbiore auto po zlocie. A dostępne będą:2. Zderzak przód w koplecie lub na częsci (zderzak, kratki, grile, zaślepki na spryki) 5. FMIC do silników 1.8T ila? pw pliz
Opublikowano 22 Lipca 201313 l Noooooo i fpisdu, kolejne trzy dni bank holideja zaraz dopier**lą i wszystko będzie pozamykane Księżna Kate urodziła! - fakty.interia.pl
Opublikowano 22 Lipca 201313 l Noooooo i fpisdu, kolejne trzy dni bank holideja zaraz dopier**lą i wszystko będzie pozamykane Księżna Kate urodziła! - fakty.interia.pl święto narodowe=leżenie=rezanie