Opublikowano 28 Listopada 201312 l A może lubi to i to? Te, głodnemu chleb na myśli Spoko, według tego nie mam się czego obawiać
Opublikowano 28 Listopada 201312 l Za to Ty nie ruchasz Sent from my телефон Ten co na sucho wali się odezwal:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 28 Listopada 201312 l Za to Ty nie ruchasz Sent from my телефон Ten co na sucho wali się odezwal:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ja leje bajere najpierw Sent from my телефон
Opublikowano 28 Listopada 201312 l Kurde ja nie wiem jak wy szukacie tych części. Jakieś słowa klucz, czy po prostu przepieprzacie 10000 stron na allegro :E?Brać te gumy? dywaniki gumowe Audi A4 B6 B7 petex (3670442219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Dzisiaj przyszły do mnie. Założone już w aucie. Polecam. W jednej a3 mam ori w drugiej miałem Petexy i moim zdaniem były nawet lepsze niż ori po wyplacie tez sobie lajsne a co ;p
Opublikowano 28 Listopada 201312 l Wandej ma dobre noty ..... i jeździ Chyba na koniu O następny Freddie:przebiegly: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Jebańce znowu Wandejowi zderzak za***ali :polew::polew::polew: Rezacze. Lecem zaraz na opolskie-mam tam kogoś?
Opublikowano 29 Listopada 201312 l kurde słyszałem że na ori gratach 90, no ale lepiej częściejZapomnij...to że w książce tak jest napisane to jedno ja bym nie ryzykował do 90:whistling: AVF od modelowego 2003 co 120, u siebie zmieniałem po zakupie gdzie miał 100tys. i wszystkie graty były w BDB stanie wg mechanika - pompę zachowałem i mogę pstyrknąć fotkę
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Artur82 nie jedna kukurydze opitolil a powaznie to go chwycil biggman Sent from my телефон Standard przy takich okazjach, dziś telefon że zderzak wczoraj został sprzedany :facepalm: jasne...
Opublikowano 29 Listopada 201312 l Artur82 nie jedna kukurydze opitolil a powaznie to go chwycil biggman Sent from my телефон Standard przy takich okazjach, dziś telefon że zderzak wczoraj został sprzedany :facepalm: jasne... co zrobisz nie ten będzie inny