Patryś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja muszę jechać teraz bo mam opłaty i przegląd wozu więc mus tak to bym dopiero w czerwcu jechał. Wczoraj kupiłem siłowniki klapy z A6 do moda otwierania z pilota. Boczki leżą na tył z roletami ale trzeba elektrykę kupić i guziki bo rączkę mam. No i już umówiłem się z Norką że wezmę od niego nówkę tunel 2 din z B7 w styczniu to już się nie wykręcę. Qwa a kasy ni uja nie ma bo jeszcze trzeba odkładać na wakacje, na wesele za 1,5 roku ajjjj Trzeba zacząć chyba zioła lecznicze z NL wozić hehe
Rabbi Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 zas dzis ta szybke podgrzewana ze sterownikiem przytulilem Andrzej czym wysyłkę szyby robisz? jakie koszta wysyłki ?
andr3i Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 zas dzis ta szybke podgrzewana ze sterownikiem przytulilem Andrzej czym wysyłkę szyby robisz? jakie koszta wysyłki ? kolega ma mi zabrac
marcin_o23 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 zas dzis ta szybke podgrzewana ze sterownikiem przytulilem Andrzej czym wysyłkę szyby robisz? jakie koszta wysyłki ? kolega ma mi zabrac ty kupiłeś tą uszkodzoną szybę??
Patryś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Panowie tak z głowy można powiedzieć czy będę musiał zmieniać MK pod elektryczne szyby z tyłu jak mam pakiet światło ale korby czy bez podpiecia VAGa ciężko coś powiedzieć?
Patryś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kurde pizga a nie chce mi się do garażu lecieć bo stichy ma komplet wiazek i silniczki pod elektryczny tył i mnie kusi.
andr3i Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 zas dzis ta szybke podgrzewana ze sterownikiem przytulilem Andrzej czym wysyłkę szyby robisz? jakie koszta wysyłki ? kolega ma mi zabrac ty kupiłeś tą uszkodzoną szybę?? ona nie jest uszkodzona tylko ma maly lekki odprysk
marcin_o23 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 hmmm, no jak uważasz ale wycinanie i wstawianie uszkodzonej to średni pomysł, oby ci za szynko nie pękła
jozek726 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 ale przez ten odprysk może nie grzać Wrc pokazywał kiedyś odpryski i przez to mu nie grzała szyba więc jak bym jej nie sprawdził to bym jej nie kupił
andr3i Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 trudno zaryzukuje za 30 f ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- hmmm, no jak uważasz ale wycinanie i wstawianie uszkodzonej to średni pomysł, oby ci za szynko nie pękła sa firmy ktore sie tym zajmuja jesli nie ma lini pekniecia to zalewaja odprysk zelem i cos tam jeszcze robia i sladu nie ma
Patryś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 35e hehe. To jest fajny przelicznik. Też tak czasem mam.
MARCIN607 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 ile są warte boczki s-line? pakiet light
Fr0styyy. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ale ta szyba pewnie i tak w nie najlepszym stanie będzie, pewno od wycieraczek porysowana już itd. Ja bym tak nie mógł jeździć
Gość harry19-19 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 no i w końcu konto punktowe zerowe :banan: prawo jazdy ma czyste a teraz jadę do Wrocka no więc Panie I Panowie Wszystkiego Naj Naj w nadchodzący w nowy rok 2014 żeby był lepszy niż ten co teraz jest , życzę wam udanej zabawy sylwestrowej dużo lanej wódki, szczęścia, pomyślności i wszystkiego czego tylko zapragniecie niech spełnią się te najskrytsze marzenia które macie ukryte w sercu , Życzy Harry Pozdrawiam.....
Wandej Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kurfa na spontanie jade do gdyni na sylwka:decayed: wsiadam do auta i odpalam browar już pod domem:banan: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wandej do Helu masz rzut beretem dawaj na bimbera i wogóle mnie nie fkurwiaj:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
barrowiec1 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 panowie angliki, dowiadywaliście się po ile remap można zrobić w UK? z downpipem i wycięciem drugiej sondy?
Rekomendowane odpowiedzi