Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja muszę jechać teraz bo mam opłaty i przegląd wozu więc mus tak to bym dopiero w czerwcu jechał. Wczoraj kupiłem siłowniki klapy z A6 do moda otwierania z pilota. Boczki leżą na tył z roletami ale trzeba elektrykę kupić i guziki bo rączkę mam. No i już umówiłem się z Norką że wezmę od niego nówkę tunel 2 din z B7 w styczniu to już się nie wykręcę. Qwa a kasy ni uja nie ma bo jeszcze trzeba odkładać na wakacje, na wesele za 1,5 roku ajjjj :facepalm: Trzeba zacząć chyba zioła lecznicze z NL wozić hehe :pali:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zas dzis ta szybke podgrzewana ze sterownikiem przytulilem :decayed:

Andrzej czym wysyłkę szyby robisz? jakie koszta wysyłki ?

Opublikowano

kolega ma mi zabrac

Opublikowano

i słusznie :wink:

Opublikowano

kolega ma mi zabrac

ty kupiłeś tą uszkodzoną szybę??

Opublikowano

Panowie tak z głowy można powiedzieć czy będę musiał zmieniać MK pod elektryczne szyby z tyłu jak mam pakiet światło ale korby czy bez podpiecia VAGa ciężko coś powiedzieć?

Opublikowano

Kurde pizga a nie chce mi się do garażu lecieć bo stichy ma komplet wiazek i silniczki pod elektryczny tył i mnie kusi. :wink:

Opublikowano

kolega ma mi zabrac

ty kupiłeś tą uszkodzoną szybę??

ona nie jest uszkodzona tylko ma maly lekki odprysk

Opublikowano

hmmm, no jak uważasz ale wycinanie i wstawianie uszkodzonej to średni pomysł, oby ci za szynko nie pękła :wink:

Opublikowano

ale przez ten odprysk może nie grzać :whistling: Wrc pokazywał kiedyś odpryski i przez to mu nie grzała szyba :whistling: więc jak bym jej nie sprawdził to bym jej nie kupił

Opublikowano

trudno zaryzukuje za 30 f

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ----------

hmmm, no jak uważasz ale wycinanie i wstawianie uszkodzonej to średni pomysł, oby ci za szynko nie pękła :wink:

sa firmy ktore sie tym zajmuja jesli nie ma lini pekniecia to zalewaja odprysk zelem i cos tam jeszcze robia i sladu nie ma

Opublikowano

35e hehe. To jest fajny przelicznik. Też tak czasem mam. :grin:

Opublikowano

ile są warte boczki s-line? pakiet light :decayed:

Opublikowano

Ale ta szyba pewnie i tak w nie najlepszym stanie będzie, pewno od wycieraczek porysowana już itd. Ja bym tak nie mógł jeździć :decayed:

Gość harry19-19
Opublikowano

no i w końcu konto punktowe zerowe :banan::banan: prawo jazdy ma czyste :decayed:

a teraz jadę do Wrocka no więc Panie I Panowie

Wszystkiego Naj Naj w nadchodzący w nowy rok 2014 żeby był lepszy niż ten co teraz jest , życzę wam udanej zabawy sylwestrowej :decayed: dużo lanej wódki, szczęścia, pomyślności i wszystkiego czego tylko zapragniecie niech spełnią się te najskrytsze marzenia które macie ukryte w sercu , Życzy Harry :hi:

Pozdrawiam.....

Opublikowano

Kurfa na spontanie jade do gdyni na sylwka:decayed: wsiadam do auta i odpalam browar już pod domem:banan:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Wandej do Helu masz rzut beretem dawaj na bimbera i wogóle mnie nie fkurwiaj:thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

panowie angliki, dowiadywaliście się po ile remap można zrobić w UK? z downpipem i wycięciem drugiej sondy?