Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Wandej do Helu masz rzut beretem dawaj na bimbera i wogóle mnie nie fkurwiaj:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Nie jade sam tylko na przyczepke:wink: ja bimbru nie pije:decayed: po za tym nie wien czy nie dotre już tam zbyt najebany żeby się bawic:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Mientka faja jesteś i tyle Ci powiem memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Mientka faja jesteś i tyle Ci powiem memory five wladi i wszystko jasne :-) I kto to Kurfa mówi? Do domina jechales to nawet nie wstapiles pogadać wiem że mogłeś się zdolowac widząc moja fure ale be, przesady:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Kurfa na spontanie jade do gdyni na sylwka:decayed: wsiadam do auta i odpalam browar już pod domem:banan:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ej ja może te tam trafie
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Kurfa na spontanie jade do gdyni na sylwka:decayed: wsiadam do auta i odpalam browar już pod domem:banan:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ej ja może te tam trafie Jak będziesz daj info:naughty: Będę cały czas online(o ile dam rade:decayed) Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Zobaczę jak to będzie jutro:wink: jadę ze znajomymi a w kupie to tak gorzej rządzić żebyśmy się tak konkretnie wcześniej umówili to co innego
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Zobaczę jak to będzie jutro:wink: jadę ze znajomymi a w kupie to tak gorzej rządzić żebyśmy się tak konkretnie wcześniej umówili to co innego No ja tez dopiero się dzisiaj dowiedziałem i mam podobną sytuację co ty:wink: nie rzadze:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l jak się wyjmuje lampkę podsufitki, tam gdzie pokrętło od szyber dachu ? wystarczy podważyć ?
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l jak się wyjmuje lampkę podsufitki, tam gdzie pokrętło od szyber dachu ? wystarczy podważyć ? zdejmujesz maskownicę zasłaniającą pokrętło i odkręcasz 2 śrubki na krzyżak
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l panowie angliki, dowiadywaliście się po ile remap można zrobić w UK? z downpipem i wycięciem drugiej sondy? Tak MRC w banbury remap 400funa no ale firma pierwsza klasa co do reszty nie mam pojecia ja swoje dp i tip bede bral z pl i tam tez zrobie softa
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Koniec świata. Mróz w zimę Chciałbym żeby trochę śniegu spadło i żeby wreszcie przestało być tak ponuro na zewnątrz
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l Koniec świata. Mróz w zimę Chciałbym żeby trochę śniegu spadło i żeby wreszcie przestało być tak ponuro na zewnątrz TTeż bym chciał aby kobity już nago chodziły
Opublikowano 30 Grudnia 201312 l DANIELS - 100lat!! z ---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- a ja się doigrałem i ból pleców wraca :facepalm: