rav85 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 czyli opłaca sie zapłacić te 1200zl za montaż ich systemu pdc ? piszą ze oryginał nowe części audi, ciekawi mnie ile biorą za tył i przód
turzol Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 ja gdy miałem RNS-e chciałem to odpalić i zacząłem nawet poszukiwania potrzebnych info i części, ale ostatecznie RNSa już nie ma w aucie
mateusz16 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Możecie mi wyjaśnić jak działa paktronic przód? Muszę go włączyć przyciskiem na konsoli? Pytam bo mam problem z przodem, nie pali się dioda na przycisku ani nie działają czujniki.
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 kaju dzięki za diody i naklejki pamiętaj o Marcinie kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
jozek726 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Siamp Cistern Spares and all siamp toilet cistern spare parts 6 obrazek od góry, jest w ktoś w stanie mi to kupić i wysłać ? albo znajdzie mi to w PL, bo ja sobie nie radzę
barrowiec1 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Możecie mi wyjaśnić jak działa paktronic przód? Muszę go włączyć przyciskiem na konsoli? Pytam bo mam problem z przodem, nie pali się dioda na przycisku ani nie działają czujniki. tak jest, trzeba nacisnąć przycisk, aby system się włączył...
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Siamp Cistern Spares and all siamp toilet cistern spare parts6 obrazek od góry, jest w ktoś w stanie mi to kupić i wysłać ? albo znajdzie mi to w PL, bo ja sobie nie radzę a całego sytemu taniej nie znajdziesz? czy musi być pod konkretny system? bo z wysyłem dl Polski to ponad 150zł Ci wyjdzie kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
Artur82 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 ja gdy miałem RNS-e chciałem to odpalić i zacząłem nawet poszukiwania potrzebnych info i części, ale ostatecznie RNSa już nie ma w aucie co sie stalo z rnse?
turzol Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 ja gdy miałem RNS-e chciałem to odpalić i zacząłem nawet poszukiwania potrzebnych info i części, ale ostatecznie RNSa już nie ma w aucie co sie stalo z rnse? zajumali
jaccov6 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Siamp Cistern Spares and all siamp toilet cistern spare parts6 obrazek od góry, jest w ktoś w stanie mi to kupić i wysłać ? albo znajdzie mi to w PL, bo ja sobie nie radzę w każdym sklepie budowlanym kupisz około 20zł.Są uniwersalne podłączenie boczne
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 płynu nie ubywa, masła na korku też nie ma.dzisiaj mi przeglądu nie przeszedł, bo za dużo dymu przy przyspieszaniu, dym jest biały i czasami niebieski, olejem nie śmierdzi, to jest smród typowych, suchych spalin... kat czy turbo? a może i kat i turbo?? logi zrób będziesz wiedział czy to turbo. przy zapchanym kacie to by nie szedł jak należy kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
Artur82 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 ja gdy miałem RNS-e chciałem to odpalić i zacząłem nawet poszukiwania potrzebnych info i części, ale ostatecznie RNSa już nie ma w aucie co sie stalo z rnse? zajumali skurwyn....syny
jozek726 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Siamp Cistern Spares and all siamp toilet cistern spare parts6 obrazek od góry, jest w ktoś w stanie mi to kupić i wysłać ? albo znajdzie mi to w PL, bo ja sobie nie radzę a całego sytemu taniej nie znajdziesz? czy musi być pod konkretny system? bo z wysyłem dl Polski to ponad 150zł Ci wyjdzie kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk wiesz żeby zrobić od nowa to trzeba pół ściany rozwalić jutro jeszcze pojadę w jedno miejsce za tym zobaczę czy nie będą mieli
jerzu Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Przełącznik świateł od Cabrio pasi do Avanta?
Fr0styyy. Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Przełącznik świateł od Cabrio pasi do Avanta? Nie jestem pewien, ale one są chyba inne. Tzn niby takie same, ale w tym od Cabrio często nie ma halogenów.
oprych Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Siamp Cistern Spares and all siamp toilet cistern spare parts6 obrazek od góry, jest w ktoś w stanie mi to kupić i wysłać ? albo znajdzie mi to w PL, bo ja sobie nie radzę a całego sytemu taniej nie znajdziesz? czy musi być pod konkretny system? bo z wysyłem dl Polski to ponad 150zł Ci wyjdzie kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk wiesz żeby zrobić od nowa to trzeba pół ściany rozwalić jutro jeszcze pojadę w jedno miejsce za tym zobaczę czy nie będą mieli jak juz pisał jaccov6, jeżeli o to ci chodzi to w Castoramie cos takiego kupisz za max 30 zl wiem bo w listopadzie podobne kupowałem
Fr0styyy. Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zapodajcie jakiegoś linka do karty SD 4gb z allegro, ale żeby w starym RNSie czytało. To musi być zwykła SD a nie SDHC, nie mogę znaleźć dziadostwa
jerzu Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Szybka karta SD 4GB Pretec Cheetah 133X nie SDHC (3829181759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Karta SD 4GB Platinum nie SDHC do starszych modeli (3843094430) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. biorę od nich sporo sprzętu
Rekomendowane odpowiedzi