wladi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 No bo nie ma 4 gb sd tylko 2 gb dostaniesz reszta sdhc:kwasny:
biggman Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 kaju dzięki za diody i naklejki pamiętaj o Marcinie kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk o to bądź spokojny
jaccov6 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 KARTA PLATINUM SD 4GB nawigacja aparat NIE SDHC (3796663686) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. takie kupiłem i śmigają
Fr0styyy. Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 No bo nie ma 4 gb sd tylko 2 gb dostaniesz reszta sdhc:kwasny: Miki ma 4gb (nie SD HC) i mu hula w RNS
Wandej Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 No bo nie ma 4 gb sd tylko 2 gb dostaniesz reszta sdhc:kwasny: Slepys? jerzu linka wkleil:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
biggman Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Siamp Cistern Spares and all siamp toilet cistern spare parts6 obrazek od góry, jest w ktoś w stanie mi to kupić i wysłać ? albo znajdzie mi to w PL, bo ja sobie nie radzę a całego sytemu taniej nie znajdziesz? czy musi być pod konkretny system? bo z wysyłem dl Polski to ponad 150zł Ci wyjdzie kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk wiesz żeby zrobić od nowa to trzeba pół ściany rozwalić jutro jeszcze pojadę w jedno miejsce za tym zobaczę czy nie będą mieli http://toiletspares.co.uk/images/Siamp_half_inch_side_entry_float_valve.gif jak juz pisał jaccov6, jeżeli o to ci chodzi to w Castoramie cos takiego kupisz za max 30 zl wiem bo w listopadzie podobne kupowałem ja ostatnio w mrówce kupowałem za 14zł
miki Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Potwierdzam, bangla aż miło jedynie do jakości wykonania można się przyczepić.
Marcino87 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dziekuje wszystkim za życzenia Sent from my телефон
andr3i Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Frosty rano sie wezme za te twoje zdjecia.... Sorki ale brak czasu dzis byl na wszystko:kwasny:
wladi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dziekuje wszystkim za życzenia Sent from my телефон weź już karwa idź spać a nie ciągle polewasz:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Frosty rano sie wezme za te twoje zdjecia.... Sorki ale brak czasu dzis byl na wszystko:kwasny: Spoooooko
MARCIN607 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dziekuje wszystkim za życzenia Sent from my телефон weź już karwa idź spać a nie ciągle polewasz:decayed:http://img.tapatalk.com/d/14/01/03/ve2u8eqa.jpg aleś się schował
tomi790 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dziekuje wszystkim za życzenia Sent from my телефон weź już karwa idź spać a nie ciągle polewasz:decayed:http://img.tapatalk.com/d/14/01/03/ve2u8eqa.jpg aleś się schował a wladi pisał że marcino już nie pije :polew: a tu taka niespodzianka
wladi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jak to zdjęcie z pierwszego dnia picia memory five wladi i wszystko jasne :-)
tomi790 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 ale oczka już mocno ukrwione jak na 1 dzień ale to pewnie od wiatru
Rekomendowane odpowiedzi