Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Pany prosze o wycene Zderzak przedni *belka *spryski *dokladka *s-line *boczne kratki Ile moge za to wolac stan bardzo dobry, generalnie komplet bez srodkowej kratki? http://s9.postimg.org/6xu5spi6z/SAM_1163.jpg jak to ori s-line to tysiaka:wink: ten wózek ryje czaszke, obadany na żywo :jerk:hiszpan, co zagości na mordzie? Bedzie pakiet s4 . Sam nie wiem czy bardziej podoba mi sie s4czy s-line ale na sytej glebie bedzie gites , a druga sprawa to pewnie bedzie tam wiecej miejsca zeby wcisnac FMIC-a do 2.7 w zderzaku s4 jest więcej miejsca,dokładka od cupry i będzie malyna
Opublikowano 5 Stycznia 201412 l Dobry wieczór pijusy dzisiaj trochę umoczyłem, a za 17 godzin za miedzę
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Jebne obu i się skończy!!! Tomek zalatwcię mi jakąś robotę u was :-) siusiak cicho być 3ci w kolejce Siema z rana.
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Chłopy da sie to wpasować: Audi A4,A5,A6,Q5,Q7,A8 S-line kierownica (3807748364) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Dobry dobry wszystkim, że tez bedac w tym kraju, trzeba dzis w swieto pracowac :/ Wysłane z mojego Lenovo A830 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l przez to swieto moje zegary beda miec jeden dzien opoznienia w wysylce
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Dobry dobry wszystkim, że tez bedac w tym kraju, trzeba dzis w swieto pracowac :/Wysłane z mojego Lenovo A830 przy użyciu Tapatalka nie Ty jeden ja też za godzinkę lece do pracy
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l To co Wy robicie, że do pracy w święta? nie masz mnie w znajomych na fejsie bo byś wiedział
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l To co Wy robicie, że do pracy w święta? nie masz mnie w znajomych na fejsie bo byś wiedział dawaj dane i obejrzę
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l hehehe , nie ma z czego wstydzić się a wiesz że znalazłem niebieskiego avanta
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l wstydzę się poszukaj pięknego niebieskiego avanta na fejsie Na YT też jesteś