Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
na razie to też szału z tym śniegiem nie było, troche spadło, teraz jest tak twardy że szok :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ----------

Panowie jak zdemontować tapicerkę bagażnika żeby dojść do mechanizmu wycieraczki żebym czegoś nie rozwalił ? :decayed:

Bylo kupic sedana i po sprawie :decayed:

jak sie przesiadłem z ibizy to pierwsze słowa były na K, CH, P... ze nie ma wycieraczki w sedanie:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:siema::siema:

Nie potrafie z telefonu wyslac ci pw ze zdjeciem wiec wysylam jeszcze raz tu czy dobrze sie zrozumielismy.http://img.tapatalk.com/d/14/02/07/anasajaj.jpg

Rychu dawaj foty czewonego furacza. Uwielbiam ten kolor

Ps zaje..techniczny rysunek :polew:

Dzieki za pochwale rysunku. Dla ciebie fota musze w sobote jeszcze zalizyc s4 zderzak na tyl jest w malowaniuydevaqab.jpg

Opublikowano
:siema::siema::siema:
Opublikowano

Kiedy masz czas na przeczyszczenie mi rnsa mordo?:naughty:

moze byc i jutro :decayed:

Następna sobota by mnie interesowała:naughty:

niewiem czy z Q niebede walczył ale to dzwon jak cos :wink:

Opublikowano

Oki cykne zdjecie jak znajde chwile. W mojej wiazce idzie antena gps potem pardzo podobna jakas antena no i ta tradycyjna. W rns mam tak jedno zlacze pod gps w rogu a po przeciwnym rogu sa 2 zlacza obok siebie do jednego z nich mam podlaczona antene ta zwykla blizej krawedzi radia. A te drugie mam puste i to jest pewnie te gdzie trzeba wpiac antene ta druga

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Oki cykne zdjecie jak znajde chwile. W mojej wiazce idzie antena gps potem pardzo podobna jakas antena no i ta tradycyjna. W rns mam tak jedno zlacze pod gps w rogu a po przeciwnym rogu sa 2 zlacza obok siebie do jednego z nich mam podlaczona antene ta zwykla blizej krawedzi radia. A te drugie mam puste i to jest pewnie te gdzie trzeba wpiac antene ta druga

koledzy juz wyzej pisali

musisz miec przejsciowke

niebieskie to gps a te 2 na dole rnsa to masz diversity i antena

wly6.jpg

Opublikowano

Następna sobota by mnie interesowała:naughty:

niewiem czy z Q niebede walczył ale to dzwon jak cos :wink:

Oks:wink:

Opublikowano

Oki czyli brakuje mi tego kabelka z ta cieniutka koncowka. I wtedy podlaczam to do tej anteny co w tej chwili wisi mi w powietrzu.

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

Oki czyli brakuje mi tego kabelka z ta cieniutka koncowka. I wtedy podlaczam to do tej anteny co w tej chwili wisi mi w powietrzu.

me7esata.jpg

Ktos ma cos takiego moze do sprzedania

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

http://img.tapatalk.com/d/14/02/07/me7esata.jpg

masz u mnie mistrza - cytowałeś sam siebie w tym samym poście :grin:

Opublikowano

Wiem wiem bo chcialem zdjecie dodac jeszcze bo wczesniej zapomnialem

Opublikowano

masz u mnie mistrza - cytowałeś sam siebie w tym samym poście :grin:

Nie każdy jest taki spec jak Ty i ogarnia tapatalka jak programista :decayed:

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ----------

cycu google...

Adapter antenowy AUDI RNS-E DIVERSITY - Anteny gsm, antena huawei, do modemu, kierunkowa, axesstel, anydata, złącze antenowe - HURT-DETAL

Adapter antenowy Audi RNS-E z funkcją DIVERSITY NAVISERVICE VNSmedia

Adapter antenowy Diversity RNS-E FAKRA AUDI A3 A4 (3902325488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

dzis jak nie zapomne to zerkne bo wydaje mi sie ze cosik takiego mialem
Opublikowano

Mozesz wpiąć do wtyczki rns-e antene bez koniecznosci tej przejściówki

Z brazowej wtyczki wyjmujesz zabezpieczenie i wyjmujesz bebechy, nastepnie powtarzasz czynność z wtyczka z rns-e składasz i zabezpieczasz:decayed:

bebechy z anteny diversity pasują do tej przejściówki:wink:

Opublikowano

1dc1.jpg

:shock3:

Opublikowano

uqe3ydaz.jpg7era9ery.jpgyda5anyn.jpg

A wiec podczas pracy udalo mi sie wyciagnac i zrobic foti wtyczka z mojej instalacji po lewej to gps po srodku to niby to co musze podpiac i po prawej zwykla antenowa tak.

---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

Mala pomylka po prawej stronie ta co musze podpiac

Opublikowano
Haha no proszę Cię:decayed: po pierwsze 2.5:facepalm: po drugie max opcja?:facepalm: po trzecie gdzie on ma lusterka fotochrom:facepalm: po czwarte przebieg + 100 tyś.:facepalm: wymieniać dalej:grin: