Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale zawsze to jest rzeźba i albo trzeba na trytki spiąć albo skręcać śrubami:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ale zawsze to jest rzeźba i albo trzeba na trytki spiąć albo skręcać śrubami:decayed:

hehe i kto to mowi :naughty:

Opublikowano

Teee nasz projekt to co innego:decayed: poza tym ja mam góre ori s-line:wink:

Opublikowano
Siemaneczko,

Chciałbym was zapytać o dokładkę zderzaka s-line do B6.

Czy podpasuje do zwykłego zderzaka B6.

Znalazłem ją taniej niż zderzak s-line, nawet dokupując kratki całość wyszła by taniej.

http://images65.fotosik.pl/637/13e4192ef100eabb.jpg

http://images64.fotosik.pl/637/a38c2436db95bf9c.jpg

B6 A4: Ultrasport Lower Front Bumper with Stock Upper

Opublikowano

"nasz" on jest moj i u mnie bedzie latal :banan:

Opublikowano

+1:tongue4:
Opublikowano

+1:tongue4:

:eusathink:w jaki sposób składacie do kupy?? bo na tretytkach mi się nie widzi

a znalezienie pod pdc i xenon to jak szukanie igły w stogu siana:decayed:

Opublikowano

No ja dorwałem po taniości dokładkę a potem kupiłem górę zderzaka ori s-line więc nic nie trzeba rzeźbić wszystko na ori zatrzaski się łączy i wszystko do kupy składa Artur...będzie kox pochwalę się jak będzie gotowy:wink:

Opublikowano

Jakie ori wladi

---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------

Uważaj zeb nie odpadła :decayed:

Opublikowano
Jakie ori wladi

---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:43 ----------

Uważaj zeb nie odpadła :decayed:

No co...górę mam ori s-line z mocowaniem potrzebnym do zamocowania dokładki:tongue4:
Opublikowano

Siemanko Panowie :hi:

Powiedzcie prosze czy ten zielony czujnik od temperatury cieczy chodzocej moze miec wplyw na to , ze wskazowka od temperatury podczas jazdy nie bedzie pokazywala 90 stopni ???

Kuzwa juz mam dosc :facepalm: w Pazdzierniku czy w Listopadzie zeszlego roku zakadalem nowy termostat ori z ASO zakupiony bo silnik sie nie dogrzewal nawet podczas jazdy , po wymianie wszystko wrocilo do normy az do wczoraj. Jechalem autostrada jakies 130km/h i to dosc dlugi odcinek drogi i zauwazylem , ze wskazowka od temperatury opadla ponizej 90 stopni i wskazuje jakies 85 stopni a na postoju na swiatlach bardziej opada. Pany co to moze byc ? ponownie termostat czy ten czujnik od temperatury cieczy chlodzacej szlak trafil tym razem :kwasny:

Opublikowano

jozek! dobre jebnięcie:

:yeah:

Opublikowano

Powiedzcie prosze czy ten zielony czujnik od temperatury cieczy chodzocej moze miec wplyw na to , ze wskazowka od temperatury podczas jazdy nie bedzie pokazywala 90 stopni ???

Kuzwa juz mam dosc :facepalm: w Pazdzierniku czy w Listopadzie zeszlego roku zakadalem nowy termostat ori z ASO zakupiony bo silnik sie nie dogrzewal nawet podczas jazdy , po wymianie wszystko wrocilo do normy az do wczoraj. Jechalem autostrada jakies 130km/h i to dosc dlugi odcinek drogi i zauwazylem , ze wskazowka od temperatury opadla ponizej 90 stopni i wskazuje jakies 85 stopni a na postoju na swiatlach bardziej opada. Pany co to moze byc ? ponownie termostat czy ten czujnik od temperatury cieczy chlodzacej szlak trafil tym razem :kwasny:

Obstawiam ze termostat. Jesli tak sie dzieje. A czujnik jest 4 piniwy jak sie nie myle wiec jesli cos z nim nie tak to mozna go zdjagnozowac vag

Opublikowano

:hi:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Zielony czujnik to tak naprawdę dwa czujniki w jednej obudowie. Z jednego idzie sygnał do licznika, a z drugiego do sterownika silnika. Możesz vagiem zdiagnozować, czy oba podają identyczną temperaturę. Dopuszczalna odchyłka +-3stopnie.

Opublikowano

zdjecia_z_telefonu_008.jpg

7 lat temu w UK :decayed:

Opublikowano
Siemaneczko,

Chciałbym was zapytać o dokładkę zderzaka s-line do B6.

Czy podpasuje do zwykłego zderzaka B6.

Znalazłem ją taniej niż zderzak s-line, nawet dokupując kratki całość wyszła by taniej.

http://images65.fotosik.pl/637/13e4192ef100eabb.jpg

http://images64.fotosik.pl/637/a38c2436db95bf9c.jpg

Podpasuje ale jest dużo rzeźby no i nie będzie wyglądał jak ori:kwasny:

ja nabylem gore pod spryski ale nie sline i zrezygnowalem z rzezbienia, wole poczekac i miec tak jak powinno byc, koszta wieksze zapewne ale jak robic to porzadnie

Opublikowano

Wczoraj taka sytuacja wynikła z biegania:wink: Bieg Urodzinowy Gdyni

icp5.jpg