Opublikowano 16 Lutego 201412 l To ty teraz w cabriolecie latasz ? nie, będę przeszczep sobie robił, bo i tak odcięcie jest takie samo przy górnej krawędzi wnęki, a dół avant ma ostre kanty, a cabrio zaokrąglone, dlatego boschka pójdzie w ruch tutaj jakby ktoś chciał jest do sedana, cena nie tak promocyjna, jak u mnie, ale może się ktoś skusi: Klapa tylna Audi A4 B6 2003 r. wersja USA (3944534374) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 16 Lutego 201412 l wiem, że cabrio, ale za 5 dyszek to grzech było nie wziąć spawanie sobie sam ogarnę, koszty lakiernika śmieszne, bo mi będzie malował jeszcze zderzaki i lepił na stałe z dokładkami i przedni na gładko US ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- jest jeszcze jedna do sedana z S4 czarna, ale 600+KW cabrio też jest, ale za 350+KW ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- Kaju, przeczytam problemy będzie dobrze, spokojna Twoja rozczochrana, mam czas
Opublikowano 17 Lutego 201412 l no na tą od sedana to ja się zgrzałem ale to na spokojnie bo kasy brak....bo były inne zakupy
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Niech mocz będzie z Tobą! Moczem spawy będzie chlodzil:decayed: Siema z rana:hi:
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Fanta Ty już od pół roku tą dokładkę zakładasz:grin: na zime to niebyłby dobry pomysł
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Fanta Ty już od pół roku tą dokładkę zakładasz:grin: na zime to niebyłby dobry pomysł zaskoczyłbyś drogowców i odśnieżył za nich
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Pany, sprawdzi ktos historie serwisowa seata? Stanley nie da rady :-)
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Awaria w dodawaniu postów w wątku spamowym czy wszystkich na amen wywialo?
Opublikowano 17 Lutego 201412 l Za ile można sensownie wyrwać tylna lampe do sedana w b6 bo allegro to 100-160zl. A mam pęknięty klosz i fragment odpadł, póki co jeździe posklejanym taśma ale to nie wygląda estetycznie :/