Opublikowano 3 Marca 201412 l Ano cos w tym jest, po slubie tez ukrucilo sie wiele i u mnie, i juz nie modze w takim tempie jak rok temu. Nie bydzie super siedzisk, rns'a, i czarnej podsufity :/ pytanie: wygluszenia pod przednia maske w B6 wystepowaly tylko u diesli? Ja nie mam i w 3.0 też nie ma. Nie wiem jak 1.8t:wink: 1.8T brak
Opublikowano 3 Marca 201412 l Kurfa co drugi to widze tutaj macho jest i baba metr za nim chodzi:kox: A jakby zobaczyła co piszą te embargo na szpare z miesiąc:decayed: Wy to macie przerąbane z tymi babami Co do wygłuszki, 1.8T nie ma i ogólnie nie spotkałem w benzyniaku.. Ale z drugiej strony, ile to roboty?
Opublikowano 3 Marca 201412 l uwierzyla ze 300? nie miała wyjścia, musiała uwierzyć Kurfa co drugi to widze tutaj macho jest i baba metr za nim chodzi:kox: A jakby zobaczyła co piszą te embargo na szpare z miesiąc:decayed: U mnie moze na tydzien by bylo Trzeba bedzie zas paczki do roboty wysylac zamiast do domu i po sprawie:wink:
Opublikowano 3 Marca 201412 l Ja wiem ze w 1.8t normalnie nie ma i w mojej furmace tez tego brak tj wygluszenia wiec to jest przeznaczone do klekotow benzyniaki nie halasuja az tak z pod maski stad brak fabrycznego wygluszenia silnikow benzynowych.
Opublikowano 3 Marca 201412 l Ja wiem ze w 1.8t normalnie nie ma i w mojej furmace tez tego brak tj wygluszenia wiec to jest przeznaczone do klekotow benzyniaki nie halasuja az tak z pod maski stad brak fabrycznego wygluszenia silnikow benzynowych. Zawsze może być jeszcze ciszej BTW. Jakbym miał klekota, to bym poduszką przykrywał silnik, żeby go nie było słychać, bo wstyd
Opublikowano 4 Marca 201412 l Domin przypominiala mi sie scena z pewnego serialu odrazu jak napisales pierwszy:decayed: blue mountain state sezon 1 odc 1:polew: Polecam