Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Kaju wtyki wyslales mi pod koniec dnia czy przed poludniem? Bo nie wiem kiedy spodziewac sie ich, dzis czy jutro u mnie na wsi to jeden pieron, bo i tak raz dziennie zabierają paczki
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Pytanko ktoś wie jaki ma numer okablowanie poduchy pod kiere TT te które pasuje do naszych aut p&p, albo komuś chciałoby się to sprawdzić w swojej kierze, wystarczy odkręcić airbag ETKA pokazuje mi 2 numery Ktoś pomoże?
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Pociągasz do siebie i schodzi kaju próbowałem i nawet nie drgnie z miejsca
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Co raz to mądrzejsza cena Klapa tylna Audi A4 B6 2003 r. wersja USA (4173806438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l ucho.77 ja mam taką dokładkę jak za te pieniądze to bardzo dobra jakość dobrze wykonana i dobrze pasuje do błotników tylko na stronce trochę drogo bo ja dałem u mnie na wsi w sklepie 280zł Przód s-line? W polcarze aż się półki uginają po 250zl: dorwałem ori:banan:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l ucho.77 ja mam taką dokładkę jak za te pieniądze to bardzo dobra jakość dobrze wykonana i dobrze pasuje do błotników tylko na stronce trochę drogo bo ja dałem u mnie na wsi w sklepie 280zł Przód s-line? W polcarze aż się półki uginają po 250zl: dorwałem ori:banan: kiedy montujesz ucho?
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l ucho.77 ja mam taką dokładkę jak za te pieniądze to bardzo dobra jakość dobrze wykonana i dobrze pasuje do błotników tylko na stronce trochę drogo bo ja dałem u mnie na wsi w sklepie 280zł Przód s-line? W polcarze aż się półki uginają po 250zl: dorwałem ori:banan: kiedy montujesz ucho? brakuje mi jeszcze gryla:facepalm: do Zatoru ogarnę temat:grin: Kup sobie z C5 i zamontuj:whistling:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l brakuje mi jeszcze gryla:facepalm: do Zatoru ogarnę temat:grin: do Zatoru to obowiązkowo, eslajn musi być Ja chyba w poniedziałek oddaje graty do malowania
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Dobrze mówi Też masz mordo? Ja wkleilem na silinkon bezbarwny i jest malina:decayed:
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l karkówka z grilla była ale bez żadnego alkoholu, muszę być trzeźwy, taka praca
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l Co tam Panowie ? Kasztelan dzisiaj a u Ciebie? pochwal się, jak przyjdzie przesyłka
Opublikowano 24 Kwietnia 201412 l karkówka z grilla była ale bez żadnego alkoholu, muszę być trzeźwy, taka praca dopiero pierszo flache obalamy nie