kaju Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 a gdzie przy wyjeździe sprawdzają Ci dowód?? jak już wchodzisz na gate, zawsze jak lece, to patrzą w dowód. tylko na imie i nazwisko nie przykuwałem do tego wagi - no ale w polszy już masz kontrole z strażnikiem teksasu z pokerfejsem zza szyby
wojthass Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Wyprz na krzyzu. Bestia wroci na drogi, nie ma takiej tragedii jak to wyglada silnik caly, chlodnice. Poduszki nie wystrzelily, a chyba kierowcy powinna, wiec chyba sprawa kierek zmodzonych sprawdzona:p Zderzak s4 potrzebny i kompletne zawieszenie
tomekhxc Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Wyprz na krzyzu. Bestia wroci na drogi, nie ma takiej tragedii jak to wyglada silnik caly, chlodnice. Poduszki nie wystrzelily, a chyba kierowcy powinna, wiec chyba sprawa kierek zmodzonych sprawdzona:p Zderzak s4 potrzebny i kompletne zawieszenie no jednen obalil mit niewystrzelajacych poduszek ,chodzi o kiere z b7
slo Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 właśnie, podobno już wszystko ogarnięte i powinno wystrzelić..
miki Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Jak miały wystrzelić jak belka nawet nie draśnięta
Wandej Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Kurfa obudzialem sie właśnie po 4dniu picia z rzędu:kwasny: Chyba wystarczy:kwasny: Ide robić ambiente tylko łapy się trzęsą
wladi Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Kurfa obudzialem sie właśnie po 4dniu picia z rzędu:kwasny: Chyba wystarczy:kwasny: Ide robić ambiente tylko łapy się trzęsą Jak Ci się łapy trzęsą to uważaj żebyś zamiast ambiente nie wyrezał szyberdachu:polew::polew:
biggman Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany at 14:59 ---------- Kurfa obudzialem sie właśnie po 4dniu picia z rzędu:kwasny: Chyba wystarczy:kwasny: Ide robić ambiente tylko łapy się trzęsą też muszę to wyrezać tylko weny brak
miki Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ehhhh, chłopaki, przecież to proste jak jeb*nie
kaju Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ehhhh, chłopaki, przecież to proste jak jeb*nie oszukista już mi pisał czy bym mu na oemie nie wyrezał
Wandej Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ehhhh, chłopaki, przecież to proste jak jeb*nie oszukista już mi pisał czy bym mu na oemie nie wyrezał Sam się wziołem:przebiegly:
biggman Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ehhhh, chłopaki, przecież to proste jak jeb*nie no tak to banał, dla tego się nie chce
Rekomendowane odpowiedzi