Opublikowano 4 Maja 201412 l na foto czarna alcantara tak wygląda:wink:luknij u laki83 http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/b6-avj-czarna-new-mods-still-progress-99202/ Wiem że na foto wychodzi jaśniej bo mam u siebie,ale w aukcji jakoś całe boczki wydają się szare,no ale może tak wyszło na zdjęciu
Opublikowano 4 Maja 201412 l Znowu zostałem skłoniony do picia alkoholu:facepalm: nie chce widzieć tego wierconego ambiente
Opublikowano 4 Maja 201412 l Jakie śruby zabezpieczające polecacie ? Jakiś dobry sklep na allegro ? Dostane dwie z dłuższym gwintem a dwie normalne ?
Opublikowano 5 Maja 201412 l Wandej ile trzeba zapłacić za kompl wachacze przód do passata b5fl Zależy jaka zwrotnica. Ale od 510zł do 530zł za MS`a
Opublikowano 5 Maja 201412 l właśnie wróciłem znad morza (400km) ale już myślałem, że mi się nie uda - w pewnym momencie podczas przyspieszania zaczęło trząść budą, lewarek zmiany biegów trzęsie się jak galareta (tylko przy przyspieszaniu, przy odpuszczeniu gazu jest ok), z komory silnika dochodzą delikatne odgłosy, z kilometra na kilometr nasilało się - poducha pod silnikiem czy się mylę? stawiałbym na poduche od skrzyni. sam juz taka wymieniałem, a ostatnio wpadł mi kamyczek i sie zaklinował myslałem ze znowu poducha padła thx, zobaczymy co mechanik powie dzisiaj
Opublikowano 5 Maja 201412 l dzis biegam od urzedu do urzedu bo inaczej nigdzie nie polece masakra jakas
Opublikowano 5 Maja 201412 l dzis biegam od urzedu do urzedu bo inaczej nigdzie nie polece masakra jakas w polszy jesteś????