Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko porządnie dostał ,próg załamany,drzwi przestawione, trochę konstrukcja naruszona

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kurna tansze niz slineowe i esowe zdesie od b6? To nic tylko brac jak czesci do rs4 tansze :P

Było ostatnio body całe hofele na allegro. Gosciu myślał ze to laminat a ja go uświadomiłem ze to rarytas to cena Poszla ponad 2x tyle w górę:polew:Całe body za 1k zł. Przód z kratkami a tył na 2 kominy. Fajnie to wygląda:kox:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Kurna tansze niz slineowe i esowe zdesie od b6? To nic tylko brac jak czesci do rs4 tansze :P

Było ostatnio body całe hofele na allegro. Gosciu myślał ze to laminat a ja go uświadomiłem ze to rarytas to cena Poszla ponad 2x tyle w górę:polew:Całe body za 1k zł. Przód z kratkami a tył na 2 kominy. Fajnie to wygląda:kox:

slyszalem przyjacielu, ze watrobe na oem trenujesz :naughty:

Opublikowano

Aj tam Andrzeju bylo trzeba sprzedawcy nie uswiadamiac co ma, tylko forumowiczow to by ktos z naszych lyknal taka okazyję :P

---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ----------

Co myslicie o audio na 2 wzmaki Bose? Mam obecnie tyl aktywny na starej wiazce na wzmaku i glosnikach i subach Bose, a do tego bede kladl w przyszly weekend ori wiazke pelna Bose i bede mial dwa wzmaki Bose i mysle aby na ori wiazce Bose puscic caly zestaw 10 glosnikow a na drugi wzmak co dziala obecnie na starej ori audio wiazce podlaczyc oddzielnie tube w kole zapasowym, ciekawe czy lepiej to zagra?

Opublikowano

slyszalem przyjacielu, ze watrobe na oem trenujesz :naughty:

True:good: Sporo wody i sporo karkowy było:kox:

Opublikowano

Władi za 3 tyg lece do Władysławowa, może ugadamy się i obadamy auta na żywo ? :naughty:

Opublikowano
Władi za 3 tyg lece do Władysławowa, może ugadamy się i obadamy auta na żywo ? :naughty:

Za 3 tygodnie to możesz do pruszcza na VWmanie wpaść :wink:

Opublikowano

Nie ma problemu daj znać jak bedziesz :thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Jeszcze 45min i jak nic sie nie zesra na koniec to bede mogl jechac do domu na meczyk i piwko i obiadzik co zona zaczyna wlasnie mi kuchcic ;) chociaz zakonczenie dnia bedzie pozytywne ;)

A co myslicie o dystansach z duraluminium robionych przez niektorych polskich producentow? Moze nie takie zle? Czy tylko HR musi byc?

Opublikowano

chlopaki z batalionu polecaja DYSTOM

Opublikowano
chlopaki z batalionu polecaja DYSTOM

Również polecam - kupiłem u nich 13 i 20 mm - przejechałem na nich jak na razie ~ 10 tyś km i wszystko OK.

Opublikowano

Ale ładnie brudaski lecą ze skośnymi :decayed:

Opublikowano

chłopie to Ty szukaj takich żeby Tobie płaciły ...trza się cenić:grin:

Opublikowano

dobre bo erotyczne:grin:

- Mamo, mamo!

- Co, synku?

- W moim łóżku jest potwór!

- Co żeś sobie z dyskoteki przyprowadził, to masz...