Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto wie, kto ma podświetlenie kubka i schowka oraz diody do podświetlanych klamek??

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiazka do grzanej kanapy polozona :kox:sprawdzone wszystko smiga :dancing:

tylko jeszcze dolozyc kable do pdc i kontroli cisnienia oraz pamieci foteli i moze przez nastepne kilka miesiecy nie bede musil podnosic podlogi :grin:

Opublikowano
kto wie, kto ma podświetlenie kubka i schowka oraz diody do podświetlanych klamek??

Ją mam w aucie:decayed: A propos ma ktoś kubecznik podswietlany na zbyciu?:whistling:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

siemian ma kubecznik, a ja szukam samego podświetlania, bo wiem, że ktoś tu handlował tym...

Opublikowano

Macie pany rozpiske pinów( chodzi mi o plus i masa) do tylnej wycieraczki :) , padła mi ostatnio i chce sprawdzic miernikiem czy podchodzi prąd do niej :)

Opublikowano

Śpicie Trole ? :whistling:

Opublikowano

Meczyk leci waflu:decayed:

Opublikowano

oglądam :decayed:

Opublikowano
Macie pany rozpiske pinów( chodzi mi o plus i masa) do tylnej wycieraczki :) , padła mi ostatnio i chce sprawdzic miernikiem czy podchodzi prąd do niej :)

ale pinów gdzie?? do klapy przychodzi wiązka i dopiero przy silniczku jest możliwość sprawdzenia. Tam są dwa piny... ale 95% przypadków to syf w mechanizmie, tam są kółka zębate, syf się dostanie i silniczek tego nie ruszy...

gdzieś w dziale warsztat jest, jak to naprawić...

Opublikowano

A ja tam w koncu mam dzien wolnego jutro wiec sobie pije browarki i meczyki oba ogladam naraz :D z rana lece na poczte odebrac wiazke BoSe ;) i chyba bede juz modzil. Japance strzelili bramasa na remisa

Opublikowano
Czy wam też przez kilka sekund mrygaja pozycje ?

norma, modul sprawdza czy nie spalone sa zarowki :) na zwykłych żarówkach tego nie widać, na diodach już tak :)

Opublikowano

Mam na wierzchu już silniczek kostka 4 pinowa. :-)

Opublikowano
A ja tam w koncu mam dzien wolnego jutro wiec sobie pije browarki i meczyki oba ogladam naraz :D z rana lece na poczte odebrac wiazke BoSe ;) i chyba bede juz modzil. Japance strzelili bramasa na remisa

Tylko sie nie opij i zebys na kacu kabli nie laczyl :decayed:

Opublikowano

looozik pierwsze co robie to jak strażak na akcji odłączam aku, a jak byde mial problem z kabelkologia to zamelduje sie ;P

Opublikowano

Bry :-) kierunek mikolajki mistrzostwa swiata bedzie sie dzialo WRC

Opublikowano
siemian ma kubecznik, a ja szukam samego podświetlania, bo wiem, że ktoś tu handlował tym...

Chodzi o te dorabiane z pleksy??

Ja tym handlowałem... Nie mam już żadnego zestawu :-( chyba że znajdzie się conajmniej 6 chętnych osób to przysiądę i zrobię :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Cześć ;-)