Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywalal ktoś kata w ALT ku?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wywalal ktoś kata w ALT ku?

Ja nad tym myślałem ale boję się efektu:whistling:Znaczy żeby nie było za głośno. Wydech u mnie mam cały 60mm więc myślę że trochę by to udrożniło przelot. Ale nie chciałbym wydać 300zł na downpipe a potem go wyjmować bo nie da rady jeździć:kwasny:Także możesz być pierwszy:naughty:

Opublikowano

Jutro chyba będę cosik tam rezal ale nie wiem jak z tym katem :-/ wywalac czy nie? Za głośno się chyba aż tak nie zrobi... Chce go wytluc żeby bańka została :-) a jakie mogą być skutki poza głośnościa?

Opublikowano

chciałby ktoś idealną popiołkę przód 2din w kolorze 7n6 ?

Opublikowano
:siema: z ranca
Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:40 ----------

Nie moge doczekac sie konca mundialu bo chodze do pracy jak zombie

Opublikowano

Jest Domin to i jest pytanie z ranca :P Mam obecnie dwa czarne wzmacniacze BoSe jeden siedzi u mnie od roku, natomiast Komulator - uzytkownik forum wyslal mi z wiazka wzmak tez czarny BoSe ale bez oznaczen tj naklejek i ten wzmak ma dodatkowe wyjscie z drugiego boku na kwadratowa wtyczke 4pinowa. Takie wzmaki byly w B6? Czy zostal mi wyslany wzmak z A6?

Opublikowano

Jezeli ktos wzial go na swoje auto to OK ale jak jakas hiena wziela go na opchniecie za tysiaka to bez komentarza ;P

Opublikowano
Jezeli ktos wzial go na swoje auto to OK ale jak jakas hiena wziela go na opchniecie za tysiaka to bez komentarza ;P

trzeba sobie w życiu jakoś radzić.

Opublikowano

Czy moze byc tak że realnie taki wzmak z A6 z dodatkowym gniazdem ma w takim razie wieksza moc? Tak jak dodatkowy kanal mocy na drugi glosnik basowy? Mam dodatkowo tube w kole zapasowym wiec moze by tak podlaczyc pod to wyjscie?

---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ----------

Domin dla Edytki robiles podlaczenie wzmaka z A6 + dodatkowa tuba w kole, wiec u mnie ten sam przypadek bylby, Czy ten wzmak z A6 ma wyjscie na centralny glosniczek na podszybiu?

Opublikowano

miszka wszystkiego najlepszego :buziak::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:

Opublikowano
Kojarzy ktoś takie auto z forum? Podobno dwa lata temu miało felgi 19 cali niebieskie pewnie taki kolor jak pokrywa silnika:

Audi A4 13900.00 PLN. kraków - otoMoto.pl

Kojarzę z jednej moto imprezy pod Opolem, wtedy chyba było na opolskich tablicach. A później było wystawione na sprzedaż.

Opublikowano

MIszka rozowa pytko najlepszego, 100 lat :drunk::drinks:

gKQHUoE.jpg

Opublikowano

Najlepszego :drinks:

Opublikowano
Jutro chyba będę cosik tam rezal ale nie wiem jak z tym katem :-/ wywalac czy nie? Za głośno się chyba aż tak nie zrobi... Chce go wytluc żeby bańka została :-) a jakie mogą być skutki poza głośnościa?

Zadnych. Jedynie czek moóze się świecić że kat nie sprawny. Ale to i tak pewnie Ci się zaświeca co jakiś czas:decayed:

Witka z rana:hi:

Opublikowano
:siema: