turzol Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Pany rezacze czy prawy boczek bagażnika Avant b7 z okrągła zapalniczka pasi do b6 Avant? Czy musi być z b6 bo polamalem cały. Nie pasuja mocowania
Christiano Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Panowie jak podnieść kanapę z tylnego siedzenia? Prawdopodobnie wpadło mi tam coś..
serfin Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Np z prawej strony siedzac z tylu Lapiesz od dolu tam gdzie przylegaja wewnetrzne czesci łydki nóg i ciagniesz energicznie siedzisko w tym miejscu do gory i wyskakuje z zatrzasku, po lewej stronie u pasazera robisz tak samo
andr3i Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 panowie sprawdzi mi ktos w etce przewody hamulcowe tyl i przod co ida do zaciskow te gietkie jaka dlugosc s4 b6 czy 1.8t ponoc te same
Wandej Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 panowie sprawdzi mi ktos w etce przewody hamulcowe tyl i przod co ida do zaciskow te gietkie jaka dlugosc s4 b6 czy 1.8t ponoc te same Mordo czemu mnie nie pytasz o takie rzeczy? Jak bede w tyrce to podrzuce Ci wymiary:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
andr3i Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 panowie sprawdzi mi ktos w etce przewody hamulcowe tyl i przod co ida do zaciskow te gietkie jaka dlugosc s4 b6 czy 1.8t ponoc te same Mordo czemu mnie nie pytasz o takie rzeczy? Jak bede w tyrce to podrzuce Ci wymiary:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 pytale mna forum nie raz juz ja kcos to czekam
wladi Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Potrzebuję środkową kratkę podszybia tam gdzie jest głośnik centralny...ma ktoś
RicS3 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 kurcze, niesamowicie podoba mi się pakiet S4 w B6 ale wertuje olx, allegro i nic nie ma. Ani zderzaków ani listew drzwiowych czy głupiej lotki. Gdzie tego szukać mistrzowie?
biggman Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Ktoś szuka kompletu na poziomowanie świateł? Modul, 2 czujniki z mocowaniami.
tomcrack27 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 kurcze, niesamowicie podoba mi się pakiet S4 w B6 ale wertuje olx, allegro i nic nie ma. Ani zderzaków ani listew drzwiowych czy głupiej lotki. Gdzie tego szukać mistrzowie? na forum szukaj kolego:decayed:
RicS3 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 kurcze, niesamowicie podoba mi się pakiet S4 w B6 ale wertuje olx, allegro i nic nie ma. Ani zderzaków ani listew drzwiowych czy głupiej lotki. Gdzie tego szukać mistrzowie? na forum szukaj kolego:decayed: Na forum odkąd jestem to cisza w temacie
tomcrack27 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 zadaj pytanie w odpowiednim dziale a sie ktos zglosi:wink:
jozek726 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 kurcze, niesamowicie podoba mi się pakiet S4 w B6 ale wertuje olx, allegro i nic nie ma. Ani zderzaków ani listew drzwiowych czy głupiej lotki. Gdzie tego szukać mistrzowie? Nie wierzę w to że nic nie ma
RicS3 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 kurcze, niesamowicie podoba mi się pakiet S4 w B6 ale wertuje olx, allegro i nic nie ma. Ani zderzaków ani listew drzwiowych czy głupiej lotki. Gdzie tego szukać mistrzowie? Nie wierzę w to że nic nie ma Ja też nie:D chociaż zawsze zostaje opcja, że słabo szukam. Ale z drugiej strony narzeczona mówi żebym skończył już z tym łażeniem po allegro:P
Bielun22 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 kobiety tak mają oj mają mają... moja juz mi gada ze juz miałeś nic nie kupować ..a ja na to: no ale jak ..przecież sie nie da:grin:
H4mm3R Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Pytanie doctych co maja letnie 18" na jakich oponach jezdzicie 225/40 czy 235? Bo powiem, ze kiepsko wyglada autko na zawieszce sline 1BE z oponkami 225/40/18 troche duze te szczeliny miedzy kolami a nadkolami :/ Ja mam 225/40-18" i tez mam szczeliny co mnie denerwują .... A co mają opony do tego? Gwint albo krótsze sprężyny i heja. to ze mozna lepiej wypełnic nadkola bez utraty komfortu i bez zmiany zawiasu bo to miałem na mysli :) To użyj pianki montażowej do okien, siknij w nadkole, pomaluj pod kolor i będziesz miał cacy
POWER-KRIS Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 E tam raz na rok biorę tysiąca i żonę na zakupy, bluzki, getry i inne pierdoly. Jakiś czas później buty w okolicach 400 i nic mi nie jęczy. ☺
Rekomendowane odpowiedzi