grzes283 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Siemka ziomy......Taka sytuacja, otóz czym najlepiej przepłukać bixy. W środku syf mi się zrobił i chciałbym je wypłukać, ale nie wiem po czym zacieków nie będzie....woda + ludwik, do wypolerowanych felg był spoko.
kris-krzysztof Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 https://www.facebook.com/krisdetailer?notif_t=page_new_likes zapraszam do polubienia rabaty dla forum
Artur82 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 https://www.facebook.com/krisdetailer?notif_t=page_new_likes zapraszam do polubienia rabaty dla forum poszło
RicS3 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Nie widział ktoś może na allegro albo ebay lotki S4 na klapę do sedana? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Gość Edyta Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Juz po imprezie? Szybko ;-)wiesz..wypic co wypić..zjeść co zjeść i tyle nie no towarzystwo tzn rodzinka odpadła i lipa..smaki jeszcze są ale samemu sie nie pije bo ponoć temu co sam pije to samemu sie bedzie swoją trumne niosło no chyba że wpadasz na drina?Kiedy mam być ;-) Edyta ja jestem na urlopie wiec cały czas mam czas No proszę to co dziś pijemy ;-) :-P
miki Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Siemka ziomy......Taka sytuacja, otóz czym najlepiej przepłukać bixy. W środku syf mi się zrobił i chciałbym je wypłukać, ale nie wiem po czym zacieków nie będzie....woda + ludwik, do wypolerowanych felg był spoko. Zobacz dział detailing, pisałem o tym
laki83 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Juz po imprezie? Szybko ;-)wiesz..wypic co wypić..zjeść co zjeść i tyle nie no towarzystwo tzn rodzinka odpadła i lipa..smaki jeszcze są ale samemu sie nie pije bo ponoć temu co sam pije to samemu sie bedzie swoją trumne niosło no chyba że wpadasz na drina?Kiedy mam być ;-) Edyta ja jestem na urlopie wiec cały czas mam czas No proszę to co dziś pijemy ;-) :-P a na co masz smaka?ja tam doje wszystko poza ouzo
wladi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Hej sokoły memory five wladi i wszystko jasne :-)
RicS3 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Może ktoś z Was wie o co chodzi, coś mi rzęzi na niskich prędkościach w zasadzie przy ruszaniu i przy rozwijaniu prędkości na 2 ale tylko na początku, a czasami po wciśnięciu sprzęgła. To wszystko nie jest cały czas tylko raz zarzezi a czasami nie. Ostatnio jechałem jako pasażer i wydawało mi się, że trochę bardziej właśnie słychać to po prawej stronie. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Zemis Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam elyte:) Kaju poszło PW do Ciebie...
jozek726 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 RicS3 sprawdz czy masz dobrze kola dokrecone
RicS3 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 RicS3 sprawdz czy masz dobrze kola dokrecone Niedawno przesiadłem się z 16" na 18" felgi, na 16" było to samo. Zastanawiam co to bo nie lubię jak samochód wydaje inne dźwięki niż powinien. Jeszcze jakby była jedna konkretna sytuacja przy której się to dzieje to byłoby łatwiej.
H4mm3R Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ciężko powiedzieć jak się tego nie słyszy... może to być przegub, może łożysko w kole, może amortyzator lub zawieszenie...
chopin Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 nagraj filmik albo poproś kogoś żeby nagrał jak będziesz jechać i wtedy będzie nam łatwiej
RicS3 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ok zaraz jadę drukować pracę mgr to nagram Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Orientuje się ktoś czy występuje dwumas Sachs-a do AVF Quattro? Znalazłem takie w katalogu Sachs , ale nie da się tego kupić nigdzie https://webcat-services.zf.com/index.asp?PKW=1&KHERNR=5&KTYPNR=11300&KMODNR=253&KAT_KZ=P,N&EINSPNR_ART=32&ARTNR=2294+501+178&LASTPAGE=nc2_teile_info.asp Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez turzol
Rekomendowane odpowiedzi