BORIQUA Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Pany ciężko okleić folią srebrne ramki dookoła grila z przodu?Plastidipem zrob Zrobiłem i po jednej trasie w góry mam już przebłyski srebrnego... a na pewno to był plastidip a nie plastilak?Jakby się zastanowić to niby był plastidip ale motipu więc to chyba nie to samo Plastidip jednak najlepszy / używałem już plastidipa plastilaka i plastispray ten ostatni to właśnie z motipa/. Chociaż jak dobrze przygotowana powierzchnia i ze 3-4 warstwy położone farby to nic nie powinno przebijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A da się częściowo przyciemnić tylne lampy w sedanie folią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polecacie jakaś folię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A da się częściowo przyciemnić tylne lampy w sedanie folią?ja mam tak Sent from my Iphone 6 Jakąś konkretną folię użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Najlepsza Oracal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Heh pierwsza przejażdżka na gwincie z przodu zaliczona, wrażenia pozytywne, nawet tak wiele przycierek nie było . Najgorszy wyjazd z podwórka i plastikoweprogi na osiedlach, reszta jakoś ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 bierz pod kątem i będzie git, podstawa przy skręconym gwincie - pierwsza na próg wjeżdża opona, dopiero potem zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Akurat problemem nie jest zderzak lecz płyta podsilnikowa, przy zjeżdżaniu z progów, nawet bardzo powolnym lekko do nich dobijał podwoziem. Może jak tył wymienię to się lekko to poprawi gdyż teraz mam twardy przód i miękki seryjny tył . Ogólnie prześwit w najniższym miejscu to ~3cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Komu lustra full opcja 14 kabli? grzanie,skladanie,fotochrom,pamiec,tilt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ile ? chwile. nachyl sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 pasi, biore, panny biorą 50 za lodzika to jest dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 józek gdzie tak drogo ? guzik otwierania/zamykania da się wymienić bez ściągania tapicerki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 uf dobrze że opaska lekko poluzowała i ciekło bo myślałem że magiel do roboty józek gdzie tak drogo ? guzik otwierania/zamykania da się wymienić bez ściągania tapicerki ? a ile to roboty ze ściąganie boczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 no z 3 minuty ale wolę się spytać bo może można wyjąć go w 3 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 tego to już ci nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Huraaaaa nie długo wpadnie bi xenon na pokład xD juz czeka na montaż w kartonie Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Huraaaaa nie długo wpadnie bi xenon na pokład xD juz czeka na montaż w kartonie Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka WIesz że dziury w błotniku trzeba wiercic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Huraaaaa nie długo wpadnie bi xenon na pokład xD juz czeka na montaż w kartonie Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka WIesz że dziury w błotniku trzeba wiercic? Nie, nie wiem. A po co? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi