Gość Edyta Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A ja myślę że ktoś uprowadził naszą Truskawę zaszlachtował ,poćwiartował i zakopał w ogródku a teraz wchodzi na forum i żyje na jej konto Nie pij wiecej [emoji15] [emoji23] Xperia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wchodze...patrze a Truskaweczka Nasza mieniła nicka na EDYTA dawno i nie prawda - dlugo Cie musiało nie być no fakt jestem dosc rzadko...ale wracam po malu do zycia Gdzie ty słońce byłeś jak cię nie było [emoji39]Truskaweczki[emoji23] [emoji106] juz dawno nie ma [emoji6] Xperia aj jestem caly czas na straży...ale juz bede czesciej tu zagladał i pospamuje z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A ja myślę że ktoś uprowadził naszą Truskawę zaszlachtował ,poćwiartował i zakopał w ogródku a teraz wchodzi na forum i żyje na jej konto Nie pij wiecej [emoji15] [emoji23]Xperia Skąd wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No tak zima sie zbliża to motor w odstawke [emoji6] [emoji39] Xperia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A ja myślę że ktoś uprowadził naszą Truskawę zaszlachtował ,poćwiartował i zakopał w ogródku a teraz wchodzi na forum i żyje na jej konto Nic nie bylo ćwiartowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A ja myślę że ktoś uprowadził naszą Truskawę zaszlachtował ,poćwiartował i zakopał w ogródku a teraz wchodzi na forum i żyje na jej konto powiem tak. odstaw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No tak zima sie zbliża to motor w odstawke [emoji6] [emoji39] Xperia to jeden z powodow...ale jest jeszcze jeden - to mzieniajace sie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To mowisz Artur juz jesteś z nami [emoji6] Ps. Także żyję, mam się dobrze, nikt mnie nie poćwiartował [emoji23], a na truskawki juz dawno po sezonie, teraz mandarynki, bo święta się zbliżają [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji39] Xperia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Pany ? Da rade to naciągnąć czy trza klepać i malować ? Jakiś frajer na parkingu mi wjechał w audiczkę :/ Chyba ciężko będzie bo to na rancie jest... mialem identycznie tylko ja mialem sprawcę. Sent from my Iphone 6 Sieeema, ja jakos rowno rok temu tez mialem taka akcje tylni prawy blotnik i na rancie byla wgniota, oczywiscie na parkingu, sprawcy szukalem okolo tydzien ale dorwalem, od razu mowie bedzie szpachelka i malowanko niestety, u mnie warsztat wystawil fakture 2700zl za robote dla ubezpieczyciela sprawcy, a sprawca regresem wystapil o zwrot kosztow do swojego klienta, bo udowodnilem, ze ten wiedzial, ze walnął w moje auto a pomimo tego zwial z tego miejsca myslac, że upiecze sie jemu mialem malutka satysfacje, nie powiem hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 tak Edytko jestem z Wami :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 tak Edytko jestem z Wami :*[emoji6] Marcin mam uczulenie na [emoji522] [emoji23] [emoji39] Xperia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A ja myślę że ktoś uprowadził naszą Truskawę zaszlachtował ,poćwiartował i zakopał w ogródku a teraz wchodzi na forum i żyje na jej konto powiem tak. odstaw to Jakbyś się tyle oleju nawąchał przy dolewkach to też byś chodził sfazowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 http://allegro.pl/wlacznik-ustawiania-swiatel-do-audi-a4-b6-b7-i4723139054.html macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 http://allegro.pl/audi-a8-d3-4e0-airbag-3ramienna-poduszka-kierowcy-i4648671946.html podejdzie pod kiere s line b7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi