Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli słabo - jakie et pasuje idealnie pod 8,5x18 ?

35-30
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koledzy czym wysłać paczke 70kilo? można podzielić na dwie lub trzy.. czym wychodzi najtaniej ?

Opublikowano

2.0 co?

klekot...już wiem :hi:

Opublikowano

Czyli słabo - jakie et pasuje idealnie pod 8,5x18 ?

35-30

OK - szukam :wink:

Opublikowano

koledzy czym wysłać paczke 70kilo? można podzielić na dwie lub trzy.. czym wychodzi najtaniej ?

Można podzielić, wyślij kurierem sendit.pl. Zamów jedną przesyłkę a ilość paczek 3. Zapłacisz do 50zl

Można podzielić, wyślij kurierem sendit.pl. Zamów jedną przesyłkę a ilość paczek 3. Zapłacisz do 50zl
Opublikowano

Witam.

Koledzy tak na szybko to jakiej firmy polecacie dolne I gorne wachacze do B6 ? Po za Lemfordem bo narazie kasy brak zwlaszcza przed swietami I po za posranymi TRW. Kuzwa dwa lata na aucie , jakies 50-60 tys. km. przejechane w UK I dolne dwa juz skrzypia I stukaja , te gumki chroniace sworznie sa dziurawe I gorny jeden tez peknieta oslona sworznia.

Ktos moze cos powiedziec o Master Sport ? lub cos innej firmy.

Niech sie kuzwa tez wysypia po takim przebiegu ale zeby tansze byly to zrozumiem a te TRW malo.nie kosztuja a sypia sie jak.jakies.dziadostwo za 20zl

Edytowane przez marcin9680

Opublikowano

Witam.

Koledzy tak na szybko to jakiej firmy polecacie dolne I gorne wachacze do B6 ? Po za Lemfordem bo narazie kasy brak zwlaszcza przed swietami I po za posranymi TRW. Kuzwa dwa lata na aucie , jakies 50-60 tys. km. przejechane w UK I dolne dwa juz skrzypia I stukaja , te gumki chroniace sworznie sa dziurawe I gorny jeden tez peknieta oslona sworznia.

Ktos moze cos powiedziec o Master Sport ? lub cos innej firmy.

Niech sie kuzwa tez wysypia po takim przebiegu ale zeby tansze byly to zrozumiem a te TRW malo.nie kosztuja a sypia sie jak.jakies.dziadostwo za 20zl

Mordo 530zl Kpl sorki za nie opisanie na pw:wink:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Ok dzieki kolego Wandej to bedziemy w kontakcie. Napisz mi jeszcze jak z ich trwaloscia? Jeszcze jedno jak handlujesz czesciami do aut to podaj mi jeszcze cene kompletu sprzegla wraz dwumasem do BRD oraz palniki ksenonowe D4S o barwie 4600K , Osram lub Philips. Moze byc na pw , jak wolisz.

Koledzy kto z Was ma duze upusty w ASO? Potrzebuje zakupic uszczelki drzwi do B6 ta zewnetrzna wokol nich I wewnetrzna mocowana do karoserii. Bardzo prosze o pomoc.

Opublikowano

Z trwałością dają radę co najmniej tak jak ruville czy Febi. A co do reszty gratów podrzucę Ci ceny na pw:wink:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

siema :hi:

wejdą mi do avanta na 1bv felgi 8.5x18 z et 20 ?? opona 225/40/18

Przy tym zestawieniu tył minimum ET to 25, a przód 30. Nie schodź niżej z ET, bo będzie lipa z lakierem od odprysków :wink:

Opublikowano

:hi: Jest gdzieś temat z objawami padającego magla?

Naciapane z Zetki

Ktoś coś?

Naciapane z Zetki

Opublikowano

Ktos szuka moze foteli pelne skora b6 czarna, bose, roletki, pamieci, pelna elektryka, pakiet swiatlo?:)

Ps. Chetnie kupie B6 full s line 1.9tdi.

Jozek to co oddasz za 20 dychy bo juz nie chce mi sie szukac na allegro ?

Opublikowano

Z trwałością dają radę co najmniej tak jak ruville czy Febi. A co do reszty gratów podrzucę Ci ceny na pw:wink:

Tapnięte z SGS5

Tapnięte z SGS5

Ok dzieki I czekam na info.

Opublikowano

na moje oko bedzie obcierać

Opublikowano

na moje oko bedzie obcierać
Moze byc, ale tylko przy duzym obciazeniu.
Opublikowano

Ok dzieki kolego Wandej to bedziemy w kontakcie. Napisz mi jeszcze jak z ich trwaloscia? Jeszcze jedno jak handlujesz czesciami do aut to podaj mi jeszcze cene kompletu sprzegla wraz dwumasem do BRD oraz palniki ksenonowe D4S o barwie 4600K , Osram lub Philips. Moze byc na pw , jak wolisz.

Koledzy kto z Was ma duze upusty w ASO? Potrzebuje zakupic uszczelki drzwi do B6 ta zewnetrzna wokol nich I wewnetrzna mocowana do karoserii. Bardzo prosze o pomoc.

Hi :) dołącze do pytania? Za ile ktoś ze zniżkami moglby dorwac uszczelki do drzwi przod lewa prawa b6/b7. Bo slysze szum ze swoich juz leciwych 13letnich :/
Opublikowano

Ktos szuka moze foteli pelne skora b6 czarna, bose, roletki, pamieci, pelna elektryka, pakiet swiatlo?:)

Chyba wiem jakie fotele kupiłeś, za 20 tys moje auto ? [emoji15]
Opublikowano

dariuszqw - przy padajacym maglu moga wystepowac rozne stuki z niego, przypocenia/wycieki, luzy na kierownicy, ubywanie plynu, przy niskim poziomie plynu moze byc slychac pompe, a jak pompie ciezko to i sprzegielko altka jeszcze dostaje w du pe. Przerabiam wlasnie ten tamat w golfie - przed wczoraj sie magiel juz puscil calkowicie, teraz szukalem jakiejs uzywki do 150-200zl, ale nie ma, za uzywki wolaja tyle co regeneracja- okolo 4 stowek i jest na to gwarancja, wiec raczej lepiej wziasc regenerowana. ;) a co Ci sie dzieje?

Opublikowano

Ktos szuka moze foteli pelne skora b6 czarna, bose, roletki, pamieci, pelna elektryka, pakiet swiatlo? :)

Chyba wiem jakie fotele kupiłeś, za 20 tys moje auto ? [emoji15]

22? :grin:

Pamietaj, ze jestem powaznym czlowiekiem i to moja ostatnia propozycja...

Edytowane przez Wojtek_A4

Opublikowano

Chcesz moje za 30? :P