Opublikowano 20 Listopada 201411 l zastanawiam się jeszcze nad głównymi dekorami deski, ale to temat nie na dziś i nie na jutro, żeby sprawdzić, jak by wyglądało przedłużenie tej łuny przez całość auta Podświetlenie nad dekoracji fajnie ale stare i nie modne ja juz mam 2 lata tak. Tylko czego użyłeś Led czy giętkiego neonu napisz jak możesz pw.
Opublikowano 20 Listopada 201411 l zastanawiam się jeszcze nad głównymi dekorami deski, ale to temat nie na dziś i nie na jutro, żeby sprawdzić, jak by wyglądało przedłużenie tej łuny przez całość auta Podświetlenie nad dekoracji fajnie ale stare i nie modne ja juz mam 2 lata tak. Tylko czego użyłeś Led czy giętkiego neonu napisz jak możesz pw. Wiedziałem, że z kimś o tym pisałem - dla Ciebie stare, a ja dopiero teraz miałem chwilę, żeby się za to zabrać taśma LED, robię właśnie DIY, za parę minut wrzucę co i jak Kaju, fajnie wygląda to podświetlenie, ale ja bym się wściekł podczas jazdy pytaj cwiary, bo ze mną jechał - nawet nie zwracasz na to zbytnio uwagi
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Przy próbie zamknięcia budzika bardziej zwraca się uwagę na drzewa przy drodze
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki? z kanału od spodu, od strony silnika Dzięki a np tak żeby dobrać to sprzęgło jest inny sposób....Wandej możesz coś ogarnąć? Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki?ylo kilka rodzajówSent from my Iphone 6 No właśnie wiem że jest kilka rodzajów ale jak dobrać? policz rowki i zmierz średnicę, szerokość koła pasowego
Opublikowano 20 Listopada 201411 l pany odnosnie sprezarki klimy. Gdzie mozna kupic takie sprzegielko ? Bo mam niesprawna klimatyzacje i byc moze jest sprezarka zatarta. Szukac jakies uzywki czy sprzegielka padaja i sie wymienia?
Opublikowano 20 Listopada 201411 l pany odnosnie sprezarki klimy. Gdzie mozna kupic takie sprzegielko ? Bo mam niesprawna klimatyzacje i byc moze jest sprezarka zatarta. Szukac jakies uzywki czy sprzegielka padaja i sie wymienia? możesz wymienić same sprzęgiełko na allegro powinny być.
Opublikowano 20 Listopada 201411 l kaju a nie razi to po oczach jak tak duzo światła w aucie w nocy?Nic nie razi. A poza tym można to sciemnic jak cos u mnie zrobione na jasno
Opublikowano 20 Listopada 201411 l pany odnosnie sprezarki klimy. Gdzie mozna kupic takie sprzegielko ? Bo mam niesprawna klimatyzacje i byc moze jest sprezarka zatarta. Szukac jakies uzywki czy sprzegielka padaja i sie wymienia? dawałem ok 300zł za nowe sprzęgło w serwisie w Poznaniu
Opublikowano 20 Listopada 201411 l kaju a nie razi to po oczach jak tak duzo światła w aucie w nocy?Nic nie razi. A poza tym można to sciemnic jak cos u mnie zrobione na jasno dokładnie tak. ja nawet swojego dekora nie widzę jak jadę, dopiero, jak spojrzę niżej.
Opublikowano 20 Listopada 201411 l kaju a nie razi to po oczach jak tak duzo światła w aucie w nocy?Nic nie razi. A poza tym można to sciemnic jak cos u mnie zrobione na jasno dokładnie tak. ja nawet swojego dekora nie widzę jak jadę, dopiero, jak spojrzę niżej. Ja chce spróbować z tym giętkim neonem ale też nie wiem kiedy.
Opublikowano 20 Listopada 201411 l w bmw też jest tak ori , że świecą się cały czas, i nie daje to po oczach dajcie jeszcze pokrętło zmiany kolorów
Opublikowano 20 Listopada 201411 l na szybko temat, jak coś, to zawsze można uzupełnić: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297087-dekory-led-b6b7/
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Ktoś może powiedzieć jak dobrać sprzęgiełko sprężarki klimy? Gdzie szukać nr sprężarki?ylo kilka rodzajówSent from my Iphone 6 z tego co wiem są 2 rodzaje sprzęgła klimy (wysokie i nieskie) .... w sklepach jest dostępne samo gumowe sprzegiełko ... Wladi ty najpierw sprawdz czy ci się koło klimy nie odkręciło bo ono na 10 srubke przykręcone...
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Mniej więcej w całej okazałości i przy pełnym oświetleniu wnętrza jest tak: ok juz widze ten opis co I jak zrobic , troche do tylu bylem ze stronami I nie zdazylem dojsc do ostatniej strony gdzie jest juz wstawiony DIY. Ciekawie to wyglada musze przyznac , z czego Panowie takie podswietlenie robicie , jak mocujecie to na lístwach czy jez panelach drzwi ? jak wolno spytac oczywiscie. Jest moze jakis DIY jak to zrobic ? Edytowane 20 Listopada 201411 l przez marcin9680
Opublikowano 20 Listopada 201411 l http://a4-klub.pl/index.php?/topic/297087-dekory-led-b6b7/ tutaj Dzieki juz doczytalem do ostatniej strony I znalazlem , kuzwa znow opierd... I spanie w garazu jak jakies graty przytargam do domu zeby dlubac cos nowego w aucie Edytowane 20 Listopada 201411 l przez marcin9680
Opublikowano 20 Listopada 201411 l wladi - u mnie tez uj strzelil sprzegielko, musze sprawdzic czy sprezarka zatarta, czy tylko zerwalo sprzegielko ?! tutaj jest temat: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/51760-wymiana-sprzegla-zrywnego-samozrywalnego-kompresora-klimatyzacji/
Opublikowano 20 Listopada 201411 l Mniej więcej w całej okazałości i przy pełnym oświetleniu wnętrza jest tak: choinkowo się zrobiło .... myśle ze jak się ma podświetlane klamki to jest to zbędny mod...