Opublikowano 24 Listopada 201411 l Często małego wożę z przodu, więc się przydaale tylko, jak fotelik tyłem zamontowany No gdzie, tak nie można przewozić w żadnym aucie z poduchą.... Piszesz, że się przyda, młodego wozisz z przodu. Dedukuję, że już nie jeździ w pierwszym foteliku-nosidełku, więc nie wiem po kiego Ci wyłącznik.Dzieciaki przy poduszce pasażera możesz wozić zawsze i wyłącznie w fotelikach normalnie(nie tyłem) zamontowanych. A tyłem nie, bo w razie wybuchu wbije fotelik w fotel. U mnie mam już czasami dość młodego z przodu, 4lata w maju skończył i całą drogę nadaje: czerwone, wyprzedzaj, inną piosenkę, nie tędy itd... Znam to hahahahaDziecko może jeździć z przodu w foteliku przodem do kierunku jazdy z właczona poducha . Tak mówią przeposy a pies może ich nie znać to normalne . To nie chodzi o to co mówią przepisy, bo na to akurat można mieć wylane. Bardziej chodzi o zdrowy rozsądek. Co się może stać z dzieckiem podczas wybuchu poduchy jeśli jest w foteliku przodem, czy tyłem do kierunku jazdy - to nie ma znaczenia. Można cofnąć fotelik na maxa do tyłu, ale to i tak nie jest właściwy montaż.
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Co do przepisów, to głowy nie dam, czy można przewozić w foteliku malucha przodem do kierunku jazdy - z przodu. Oczywiście jest to możliwe, jeśli NIE MA poduchy, bądź jest rozłączana. Kiedyś sprawdzałem gdzieś na stronie i było tylko kilkanaście modeli różnych marek mogących tak przewozić dziecko, w tym były A4B6, lecz nie wiem czy wszystkie, czy tylko te z możliwością rozłączenia. Zresztą tak jak napisałem wyżej. Liczy się rozwaga, a nie przepisy
Opublikowano 24 Listopada 201411 l muszę dołożyć jeden PIN do wtyki przełącznika reg.świateł + CLH, co tam siedzi? (foto)
Opublikowano 25 Listopada 201411 l muszę dołożyć jeden PIN do wtyki przełącznika reg.świateł + CLH, co tam siedzi? (foto)Taki sam pin jak w kostce licznika i sterowniku drzwi.
Opublikowano 25 Listopada 201411 l Turzol dzieki za link z poduchą. A zastanawiałem się czy ja brac:decayed: Turzol jakbyś gdzieś widział 3 ramienia do a3 to daj info:wink:Tapnięte z SGS5
Opublikowano 25 Listopada 201411 l muszę dołożyć jeden PIN do wtyki przełącznika reg.świateł + CLH, co tam siedzi? (foto)Taki sam pin jak w kostce licznika i sterowniku drzwi. Dzięki
Opublikowano 25 Listopada 201411 l Pany przyciski w kiera b6 3 ramienna to biegi czy radio? już Ci odpisałem na PW, biegi
Opublikowano 25 Listopada 201411 l widziany w niedziele na lotnisku Modlin Naciapane z Zetki To prezesa Inter carsu fura