Gość cwiara Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Wandej masz moze na sprzedaz jeszcze zaslepke kiery b7 3ramiennej? Bielun już ją ujeżdża Jeszcze nie była ujeżdzana dopiero po 17 grudnia będę ją miętolił... ale jaki problem masz? na allegro weź zakup tą zaślepkę do kiery 3 ramiennej z tego samego źródła była... Problem zaden, poprostu wolalem dac zarobic koledze z forum.jak chcesz mogę ci moją starą opierniczyć zaślepke z wytartym chromem na tej ramce wokół znaczka OOOO Heh, dzieki. Taka tez mam.Powiedz mi fla pewnosci jaki masz nr airbaga 3ramiennego. nie mogę Ci tego powiedzieć.... Bo moj jasiek jest 2500km ode mnie :;D: Ładnie wystrzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ładnie wystrzelił tu sie nie ma z czego śmiac tu trza płakac ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Podpowiedzcie koledzy bo musze miec jasnosc. Kupilem airbaga 3ramiennego o nr 8E0880201DE. Nie mam pewnosci czy to bankowo od kiery 3ramiennej czy tylko ktos podmienil zaslepke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs dziadek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie miał ktoś styczność z włoskimi odpowiednikami felg Avus III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie miał ktoś styczność z włoskimi odpowiednikami felg Avus III plastelina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie miał ktoś styczność z włoskimi odpowiednikami felg Avus III plastelinaJak walki w dwaipol:decayed:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie miał ktoś styczność z włoskimi odpowiednikami felg Avus III plastelinaJak walki w dwaipol:decayed:Tapnięte z SGS5 jak ja Cie kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie miał ktoś styczność z włoskimi odpowiednikami felg Avus III plastelinaJak walki w dwaipol:decayed:Tapnięte z SGS5 i rzadkie jak olej w 2.0 ALT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie miał ktoś styczność z włoskimi odpowiednikami felg Avus III plastelinaJak walki w dwaipol:decayed:Tapnięte z SGS5 i rzadkie jak olej w 2.0 ALT I co najmniej tak ujowe jak zatrzasniecie kluczyków w bagaju:decayed:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Wandej 1:0 Bielun22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 liżcie sobie d*py beze mnie, ide spać Wandej, między nami już bliżej niż dalej i Ty wiesz o co teges na łączach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 liżcie sobie d*py beze mnie nie dzięki ja już po kolacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Ile warte są bixy oryginał do b6? Kompletne ze wszystkim. Gotowe do założenia :-) Naciapane z Zetki Edytowane 26 Listopada 2014 przez dariuszqw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ok 800zł, za tyle pamiętam że sprzedawałem kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ok, dzięki [emoji1] ktoś może szuka bixow? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Az tyle? Ja wystawiłem za 500 to nikt nie chciał Edytowane 26 Listopada 2014 przez miki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 rok temu, ale to chyba nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ema. Silniczki od klap klimatronika są wszystkie takie same, czy trzeba dokładnie taki kupić, który jest niesprawny? Bo już mnie c... jasny strzela z tym nawiewem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 siema przyznac sie kto mi sprzatnal zderzak sline z allegro pod pdc i spryski Wandej 1:0 Bielun22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi