Radeksc Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jakie ja mam szczęście Drugi dzień mam samochód i check wyskoczył. "18604 system katalizatora - za mała skuteczność". I teraz pytanko, co z tym robić? Wiadomo, że nowego nie kupie. Rozwiercać go i wspawać rurke w środek, czy kupić cały tłumik przelotowy/strumienice i spawać? Czy sonde da się wyprogramować VCDSem? Jakie będzie najlepsze wyjście? Po głowie chodzi mi jeszcze downpipe, ale teraz raczej nie moge sobie pozwolić na taki wydatek.
cocoo24 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Panowie, jaka alternatywa dla 4.2 s4 bkk? oraz czy skrzynia od bex 6b pociągnie to?
RicS3 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mistrzowie jaką folię polecacie żeby przyciemnić przeźroczystą część tylnej lampy w sedanie?
kaju Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mistrzowie jaką folię polecacie żeby przyciemnić przeźroczystą część tylnej lampy w sedanie?czarny stretch ode mnie
RicS3 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Mistrzowie jaką folię polecacie żeby przyciemnić przeźroczystą część tylnej lampy w sedanie?czarny stretch ode mnie Patrzcie jaki dowcipas:D czy od rana już coś przechylasz? Edytowane 5 Grudnia 2014 przez RicS3
kaju Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mistrzowie jaką folię polecacie żeby przyciemnić przeźroczystą część tylnej lampy w sedanie?czarny stretch ode mnie Patrzcie jaki dowcipas:D czy od rana już coś przechylasz? zacytuje klasyka: "bo śfjat na czeźwo jest nie do pszyjencia"
RicS3 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pany znalazłem coś takiego: http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3217143435341-RP150110-oslona-silnika|skrzyni.html Czy to można uznać za zamiennik elementów montażowych osłony silnika i skrzyni w naszych audicach?
cocoo24 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Panowie, proszę o namiary na kogoś kto ogarnie historię vin
nitroo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Panowie, proszę o namiary na kogoś kto ogarnie historię vin stanley
bongod Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Oto czym się jeździ na uczelni W.A.T. [emoji15] [emoji12] A matka mówiła ucz się synu ucz
cocoo24 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Panowie, proszę o namiary na kogoś kto ogarnie historię vin stanley dzięki
kaju Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Siema cyce! melduj mi na PW Twoją lokalizację, na dniach jestem u Ciebie na wichurze
Wandej Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Siema cyce! melduj mi na PW Twoją lokalizację, na dniach jestem u Ciebie na wichurze Sypie się już? Tapnięte z SGS5
Bart-S Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Siema cyce! gdzies sie podziewal :-P Pracy w cholerę - jestem u siebie na tłoczni albo... u siebie w garażu. Na forum w zasadzie odpisuję już tylko na pw i mejle (wysyłacie tego w cholerę ). Hugo musiał mi skrzynkę powiększyć bo nie nadążałem kasować Siema cyce! melduj mi na PW Twoją lokalizację, na dniach jestem u Ciebie na wichurze Września To jak już jestem... podpowiedzcie mi w temacie wtysków (Domin już coś od siebie dodał). Potrzebuję dwie nowe pompki spryskiwaczy reflektorów - ori są za drogie dla klienta więc potrzebuję jakiś sprawdzony zamiennik... Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Bart-S
Rekomendowane odpowiedzi