Opublikowano 14 Grudnia 201411 l To zależy od pogody jak będzie niezła to będę B6, a jak będzie zima to A5
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l Mam tylko foto z ogłoszenia, auto zaliczkowałem i odbieram jutro bo nie zdążyłem w piątek wykupić tablic..
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l Ktoś chętny? Symphony stan bardzo dobry lepsze fotki po 20 grudnia 330zł Kierownica z poduszką 270zł
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l grabaaaaarz!!! ide wj***ć w erenesa jebnij basem synu Mam tylko foto z ogłoszenia, auto zaliczkowałem i odbieram jutro bo nie zdążyłem w piątek wykupić tablic.. zazdroszczę czekamy na więcej foto i temat auta
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l ucho dzięki za link. Już łapie. Też oglądam o rs'ie kiedyś już było ale nie miałem okazji obczaić.
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l Pany maska coraz ciężej mi sie otwiera. tzn ciągnę rączkę od otwierania z takim uczuciem jakby miała zaraz pęknąć albo linka i na samym końcu dopiero puszcza. Coraz cieżej się otwiera. Boje się że następnym razem wogóle nie otworze już maski
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l Pany maska coraz ciężej mi sie otwiera. tzn ciągnę rączkę od otwierania z takim uczuciem jakby miała zaraz pęknąć albo linka i na samym końcu dopiero puszcza. Coraz cieżej się otwiera. Boje się że następnym razem wogóle nie otworze już maskiI tak będzie za niedługo ze strzeli razem z dźwignia. Ja się tak naciałem dzien przed oddaniem auta do serwisu. Na szczęście tam dali rade jakoś otworzyć maskę i wymienili KPL linka i rączką na nowe.
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l Może zamek się zaciera. Psiknij smarem miedziowym. U mnie sporo lżej zaczęło chodzic:wink: Tapnięte z SGS5
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l U mnie muszę po otwarciu dopychać klamke żeby się klapa zatrzasneła . Może się ta sprężyna zepsuć/ wyrobić?
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l Wandej coś dla Ciebie cały komplet http://allegro.pl/el...4898116394.html<br/> Kupuj a kable się ogarnie Naciapane z Zetki Edytowane 14 Grudnia 201411 l przez dariuszqw
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l Wandej coś dla Ciebie cały komplet http://allegro.pl/el...4898116394.html<br/> Kupuj a kable się ogarnie Naciapane z Zetki Święta idą uspokojenie sie:decayed: musze dać prawa lampę jednak trochę w gore:wink:Tapnięte z SGS5
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l Pany chce ktoś PDC na tył? sterownik 8Z0 z końcówką A, wiązkę do czujników i wiązkę zasilania? oddam za 220zł z KW
Opublikowano 14 Grudnia 201411 l Pany chce ktoś PDC na tył? sterownik 8Z0 z końcówką A, wiązkę do czujników i wiązkę zasilania? oddam za 220zł z KW Spadaj akwizytorze nikt tego nie chce. Jest za drogie i na pewno nie dziala:decayed:Tapnięte z SGS5