Opublikowano 8 Lutego 201511 l no ale ona przypasuje Ci ? Multifunkcja będzie chodzić ? Tosz to ja nie dla siebie . Dla siebie szukam swinga ale ta mi wpadła podczas szperania
Opublikowano 8 Lutego 201511 l Z tego co gdzies ktos kiedys napisal to kierownice z nowych rocznikos u nas nie beda chodzic? Tj obslugiwac multifunkcji? Czy tylko to ma odniesienie do A4B8 po lifcie? Tu z linku od A3 kiera ma sporo wiecej przyciskow do obslugi multi i nie wiem czy to zagra w naszych b6 wysłane z Galaktycznej S5
Opublikowano 9 Lutego 201511 l Czytałem u kogoś w wątku że walnął najnowszą kiere 4G i normalnie działa... tylko nie pamiętam u kogo to było
Opublikowano 9 Lutego 201511 l Dobry Pany czy wysyłał ktoś paczkę do Kanady. Ile taka paczka może kosztować ??? naciepane z GT-I9195
Opublikowano 9 Lutego 201511 l Z tego co gdzies ktos kiedys napisal to kierownice z nowych rocznikos u nas nie beda chodzic? Tj obslugiwac multifunkcji? Czy tylko to ma odniesienie do A4B8 po lifcie? Tu z linku od A3 kiera ma sporo wiecej przyciskow do obslugi multi i nie wiem czy to zagra w naszych b6 wysłane z Galaktycznej S5 W tym tyg będe strugał kiere B8 polift ścięta w A4 B6, sam jestem ciekaw czy ruszy. Wiązkę już mam przygotowaną i jest obsadzone tylko 8 kabelków, w B7 multi jest ich 12...we'll see
Opublikowano 9 Lutego 201511 l Pany chce zrobić przegląd aku, płyny, doładowanie itp. Zejdzie pewnie którąś godzinę, na jakie niespodzianki mam się przygotować po jego ponownym podłączeniu?
Opublikowano 9 Lutego 201511 l u mnie w 1.9 AWX siedzi 80Ah 640A, wczoraj wieczorem przy -6 przy odpaleniu wywaliło błąd hamulców , spróbuję doładować i zobaczymy co będzie
Opublikowano 9 Lutego 201511 l u mnie w 1.9 AWX siedzi 80Ah 640A, wczoraj wieczorem przy -6 przy odpaleniu wywaliło błąd hamulców , spróbuję doładować i zobaczymy co będzieTo znaczy ze aku ma słaby rozruch juz i przy tym rozruchu mały prąd dzięki któremu wywala błąd hamulce. Ale potem zaraz gaśnie i jest oki naciepane z GT-I9195
Opublikowano 9 Lutego 201511 l u mnie w 1.9 AWX siedzi 80Ah 640A, wczoraj wieczorem przy -6 przy odpaleniu wywaliło błąd hamulców , spróbuję doładować i zobaczymy co będzieTo znaczy ze aku ma słaby rozruch juz i przy tym rozruchu mały prąd dzięki któremu wywala błąd hamulce. Ale potem zaraz gaśnie i jest okinaciepane z GT-I9195 myślisz, że doładowanie powinno pomóc? czy już się rozglądać za nowym? :jerk:pali za pierwszym, ostatnie dwie zimy wszystko było ok czyli jakieś 3 lata nie było tam w ogóle zaglądane...
Opublikowano 9 Lutego 201511 l czy do ALT ka akumulator 55Ah będzie dobry? Naciapane z Zetki 72Ah Centre mam na deal -jak chesz pisz priv
Opublikowano 9 Lutego 201511 l Wiecie kto ori rozrząd i pompe bedzie posiadał ? b6 130km ? Pisz do H4mm3R
Opublikowano 9 Lutego 201511 l u mnie w 1.9 AWX siedzi 80Ah 640A, wczoraj wieczorem przy -6 przy odpaleniu wywaliło błąd hamulców , spróbuję doładować i zobaczymy co będzieTo znaczy ze aku ma słaby rozruch juz i przy tym rozruchu mały prąd dzięki któremu wywala błąd hamulce. Ale potem zaraz gaśnie i jest okinaciepane z GT-I9195 ja tak dwie zimy polatałem na mrugającej kontrolce hamulcy przy odpalaniu i później aku szlak trafił