Wandej Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Umyje. Tylko nie wiem czy lakiernik ogarnę przed bt. Są listwy s-line do prysniecia i zderzak do złączenia na bokach Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 etam a ja nie mam jeszcze co zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 sterownik od Kaja zabrany wiec sie nie ma juz co bic o niego potwierdzam nie zaprzeczam Wandej kurwo wenecka gdzie mój olej i filtry!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 etam a ja nie mam jeszcze co zakładać Slo jak tam moja sprawa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jak zawsze brudna ale lato siedzi Trochę nie równo stoi ale to przez podłoże gwint wyregulowany perfekt w końcu Fele cacy ale 19" ale jakies malutkie tarcze tam widac i troche slabo calosciowo Andrzeju, niezastanawiales sie nad zestawem 345/300? Goldeny za blaszki polecialy juz dzisiaj.wysłane z Galaktycznej S5 A no...i..... bo chyba nie przywitalem sie :/ wysłane z Galaktycznej S5 Daniel pewnie jutro lecą do malowania do deva 345mm przód a tylu szukam. Będzie seledynTapnięte z SGS5 Heble z S4 w kolorze seladynowym Wandej masz w ofercie wałki rozrządu do 2.5TDI? Znajomy potrzebuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Mam całą górę ruville. Walki krzyki itp w dosyć fajnej cenie. Podrzucę na pw Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Wandej - miales zrobic mi wycene - puszki topisz na te wachacze czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz92 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Hejmam pytanie ile moge dostac za poduszke z audi a3 2005 r taka 3 ramienna pewnie pasuje do a4 b6 , skóra perforowanai za poduszke do tej kierownicy tylko schodzi chrom , moze ktos by chciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Myślałem ze tak tylko pytasz orientacyjnie. Coś wytworze zaraz:hi: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Orientacyjnie to im blizej wschodniej granicy tym taniej No a o czym mowa to po 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Mam całą górę ruville. Walki krzyki itp w dosyć fajnej cenie. Podrzucę na pw Tapnięte z SGS5 Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jutro Tomek bo musze do swojego dostawcy zadzwonić go przycisnąć o prajs:wink: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Widze ze trzeba bedzie pojsc do sklepu samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pany klima za dopłatą 70 milionów. Ale kto bogatemu zabroni. Hehe https://www.youtube.com/watch?v=EjM8ZAeWzfo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz92 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pany pytanie ile warte i moze komus sie przydadzą lampy bixenon kpl z zarnikami i przetworicami z audi a6 2001 r oczywiscie angliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Uwielbiałem ten program...chyba jedyny w tym czasie tego typu w tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pany jak jebne naklejkę na blaszkę z logo durex będzie ostra wioska? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pany pytanie ile warte i moze komus sie przydadzą lampy bixenon kpl z zarnikami i przetworicami z audi a6 2001 r oczywiscie angliki PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pany jak jebne naklejkę na blaszkę z logo durex będzie ostra wioska? Tapnięte z SGS5 to jest c**j, ja na drzwi sobie zamawiam logo faketaxi po polerce naklejam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ja myślałem o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi