Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Panowie listwa uchwytowa w klapie jest taka sama w sedanie jak w avancie?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W starszych avantach jest taka sama jak w sedanach, czyli z miejscem na wkładkę zamka. Ale spokojnie można kupic taką bez miejsca na wkładkę (jest ich dużo więcej w ofercie), a wkładkę wydupcyc podczas wymiany.

Jak będziesz szukał to bierz z A6 C6 bo listwa jest już plastikowa, w B7 zresztą chyba też.

Pozdro

Opublikowano

W starszych avantach jest taka sama jak w sedanach, czyli z miejscem na wkładkę zamka. Ale spokojnie można kupic taką bez miejsca na wkładkę (jest ich dużo więcej w ofercie), a wkładkę wydupcyc podczas wymiany.

Jak będziesz szukał to bierz z A6 C6 bo listwa jest już plastikowa, w B7 zresztą chyba też.

Pozdro

a w B7 i w A6 C6 były z wkładką na zamek czy nie? przydała by mi się listwa z otworem na wkładkę i najlepiej plastikowa(codziennie korzystam z bagażnika i muszę mieć awaryjne otwieranie w razie wu jak by elektronika padła)

Opublikowano

W sedanach były i takiej byś musiał szukac.

Tyle, że trudniej trafic w dobrej cenie.

Opublikowano

ad5bd3810505387eb8682858903f837b.jpg

Panowie takie pęknięcia na wzmacniaczu antenowym mogą powodować, że nie będzie działał on prawidłowo? Bo od jakiegoś czasu praktycznie nic nie mogę złapać w radiu.

? ktoś coś?
Opublikowano

:hi:

Panowie, jest jakiś sposób na oczyszczenie plastików z tej porysowanej pseudo gumy? Kiedyś ktoś coś o gorącej wodzie pisał. ......skrobanie i szlifowanie już przerabialem :wink: 5

tak to ja. druciak kuchenny, grube gumowe rękawice (by się zbytnio nie poparzyć) i jedziesz wrzątkiem :wink: tylko często mocz druciaka bo to k**estwo jest straszne i czasopochłaniacz :grin:

Fenkju :hi:

Opublikowano

W sedanach były i takiej byś musiał szukac.

Tyle, że trudniej trafic w dobrej cenie.

jadę dziś do kolesia, który ma właśnie sedana na części niedaleko mnie. mam nadzieję że stan tej listwy ok bo cena jest dobra. dzięki za odp.. pozdro

Opublikowano

:siema:

Wysłane z Ipka

Opublikowano

Pany potrzebuje szybka odpowiedz, czy manetka pod fisa z takim nr podejdzie do naszych a4 ?

8p0953519a

Bo wygladowo jest taka sama, a sprzedajacy twierdzi, ze byla wyjmowana z A4 2004r. Ktos podpowie?

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

Pany potrzebuje szybka odpowiedz, czy manetka pod fisa z takim nr podejdzie do naszych a4 ?

8p0953519a

Bo wygladowo jest taka sama, a sprzedajacy twierdzi, ze byla wyjmowana z A4 2004r. Ktos podpowie?

Kolego po nr to jest a3 wiec trudno powiedzieć ale obstawiam ze nie będzie pasować

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

do avanta:

4E0 953 503 C

8E0 953 503 C

do sedana:

4E0 953 503 B

8E0 953 503 B

to co podałeś to z A3 jest i nie będzie latać

Wysłane z Ipka

Edytowane przez miszka

Opublikowano

Potrzebuje do a4 kombi, czyli bankowo nie podpasi? Bo cena dobra.

Opublikowano

Opublikowano

Potrzebuje do a4 kombi, czyli bankowo nie podpasi? Bo cena dobra.

Panie nie kombinuj tylko szukaj takiej jak trzeba :wink:

Wysłane z Ipka

Opublikowano

ad5bd3810505387eb8682858903f837b.jpg

Panowie takie pęknięcia na wzmacniaczu antenowym mogą powodować, że nie będzie działał on prawidłowo? Bo od jakiegoś czasu praktycznie nic nie mogę złapać w radiu.

? ktoś coś?
Musisz wymienić ,ktoś pisał na forum ,że miał pęknięty wzmak i nie łapał fal ,po wymianie wszystko wróciło do normy
Opublikowano

Siema. A jak ktoś nie miał fabrycznego radia to też jest wzmak ? Anteny na dachu nie mam . Do radia dochodzi jedna antena . Oczywiście błąd 2 anten mam :).

Opublikowano

Panowie, kto z Was ma w postojowym Osram ledriving? U mnie jest taka sprawa, że przy wyłaczonych pozycjach pali mi sie błąd spalonej żarówki, natomiast przy włączonych jest OK.

Też tak macie? Niby te osramy nie miały wywalać błędu a wywalają w połowie :eusathink:

Opublikowano

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Grzesiek u mnie akurat czasem przy przekręceniu zapłonu zapala się błąd spalonej żarówki ale jak wezmę włącznik na pozycyjne to błąd gaśnie i biorę spowrotem na "auto" i jest ok. Nie mam pojęcia czemu tak robi, możliwe że ten jeden trzpień z boku żarówki nie dotyka blaszki w plastykowej wtyczce...

Dokładnie u mnie jest to samo. Czyli tak ma być :wink: Myślałem, że może coś z instalacją się dzieje, a nie chciało mi się demontować lamp i sprawdzać na zwykłych żarówkach.