Opublikowano 26 Marca 201511 l Pany nie potrafię znalesc ile obrotów na biegu jałowym ma mieć avf ktoś pomoże naciepane z GT-I9195
Opublikowano 26 Marca 201511 l Jakiego najlepiej diesla szukać w B6 ? Chodzi mi o oznaczenie silnika a juz chcialem swojego zrobic i Ci na koniec roku opitolic no ale jak nie to nie
Opublikowano 26 Marca 201511 l Klysek jak nie robisz za duzo tras to awxA jak robię Jakiego najlepiej diesla szukać w B6 ? Chodzi mi o oznaczenie silnika a juz chcialem swojego zrobic i Ci na koniec roku opitolic no ale jak nie to nie Biere
Opublikowano 26 Marca 201511 l Klysek jak nie robisz za duzo tras to awx Jeśli się nie mylę to awx i avf mają bardzo podobne prędkości przy tych samych obrotach na najwyższym biegu...
Opublikowano 26 Marca 201511 l Panowie, do sline brakuje mi tylko zderzaka tył, którego nie mogę dostać. Mam zderzak od S4 uszkodzony, wpadłem na pomysł, żeby wyciąć z niego dyfuzor i dospawać do zwykłego zderzaka, dać całego w kolor i założyć, jednak wydaje mi się, że zderzak s4 zepsuje koncepcje i zgranie się z sline, ponieważ nie ma takich samych przetłoczeń, jak myślicie gra warta świeczki?