szczuraz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Ja mam sporo mszycy. Biorę wszystkie. [emoji6] Tapniete z HGW 2
feniks Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Biorę wszystkie. [emoji6] Tapniete z HGW 2 przemyśl to, bo pewnie ma te chińskie dziady gryzące
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Przeżyłem koreańskie muchy z kontenera maersk. Przeżyję i to. Byle dobrze wpier... To zielone ustrojstwo. [emoji6] Tapniete z HGW 2
kaju Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 siema rezaczedziś prawdziwych rezaczy już nie ma.
poziek Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 siema rezaczedziś prawdziwych rezaczy już nie ma. A Tobie co ? Nostalgia ?
baszmak7 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 siema rezaczedziś prawdziwych rezaczy już nie ma. wyjechali?
kaju Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 siema rezaczedziś prawdziwych rezaczy już nie ma. A Tobie co ? Nostalgia ? poważnie. czasy rezania pomału odchodzą do sektoru wspomnień, "młode wilki" dużo by chcieli, ale o złotówke się będą użerać jak z brudasem na targu, mimo promocyjnej ceny. A weź mu nie spuść to wielka obraza i Cie jeszcze z ziemią zrówna. długa historia.
mrogal Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 siema rezaczedziś prawdziwych rezaczy już nie ma. A Tobie co ? Nostalgia ? poważnie. czasy rezania pomału odchodzą do sektoru wspomnień, "młode wilki" dużo by chcieli, ale o złotówke się będą użerać jak z brudasem na targu, mimo promocyjnej ceny. A weź mu nie spuść to wielka obraza i Cie jeszcze z ziemią zrówna. długa historia. ja mysle, ze Ty wiesz o co chodzi. Nie rob zasłony dymnej
jozek726 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 siema rezaczedziś prawdziwych rezaczy już nie ma. A Tobie co ? Nostalgia ?
kaju Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) ja mysle, ze Ty wiesz o co chodzi. Nie rob zasłony dymnej W sensie, że nie ma już tu ludzi, którzy bardzo chętnie coś robili? Niestety tego się nie ukryje. Nie rozwijam tego dalej, bo wystarczająco gównoburz już się tutaj przewinęło. Edytowane 5 Maja 2015 przez kaju
Rekomendowane odpowiedzi