Opublikowano 4 Maja 201511 l Biorę wszystkie. [emoji6] Tapniete z HGW 2 przemyśl to, bo pewnie ma te chińskie dziady gryzące
Opublikowano 4 Maja 201511 l Przeżyłem koreańskie muchy z kontenera maersk. Przeżyję i to. Byle dobrze wpier... To zielone ustrojstwo. [emoji6] Tapniete z HGW 2
Opublikowano 5 Maja 201511 l siema rezaczedziś prawdziwych rezaczy już nie ma. A Tobie co ? Nostalgia ?
Opublikowano 5 Maja 201511 l siema rezaczedziś prawdziwych rezaczy już nie ma. A Tobie co ? Nostalgia ? poważnie. czasy rezania pomału odchodzą do sektoru wspomnień, "młode wilki" dużo by chcieli, ale o złotówke się będą użerać jak z brudasem na targu, mimo promocyjnej ceny. A weź mu nie spuść to wielka obraza i Cie jeszcze z ziemią zrówna. długa historia.
Opublikowano 5 Maja 201511 l siema rezaczedziś prawdziwych rezaczy już nie ma. A Tobie co ? Nostalgia ? poważnie. czasy rezania pomału odchodzą do sektoru wspomnień, "młode wilki" dużo by chcieli, ale o złotówke się będą użerać jak z brudasem na targu, mimo promocyjnej ceny. A weź mu nie spuść to wielka obraza i Cie jeszcze z ziemią zrówna. długa historia. ja mysle, ze Ty wiesz o co chodzi. Nie rob zasłony dymnej
Opublikowano 5 Maja 201511 l siema rezaczedziś prawdziwych rezaczy już nie ma. A Tobie co ? Nostalgia ?
Opublikowano 5 Maja 201511 l ja mysle, ze Ty wiesz o co chodzi. Nie rob zasłony dymnej W sensie, że nie ma już tu ludzi, którzy bardzo chętnie coś robili? Niestety tego się nie ukryje. Nie rozwijam tego dalej, bo wystarczająco gównoburz już się tutaj przewinęło. Edytowane 5 Maja 201511 l przez kaju