nitroo Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 To chyba nie jest odpowiedni temat na tego typu pytania, nie sądzisz?
andr3i Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Siema Koledzy, mam pytanie czy coś zmienilo sie w kwestii wystawiania przedmiotow w dziale czesci samochodowych? Byl opis podane ceny tylko bez zdjec bo w pracy teraz jestem a ogloszenia nie ma a widze, że czyjeś tj inne pojawilo sie w przeciagu 30 min. Cos zle robie? Jakas zmiana w przeciagu 1-2miesiecy nastapila zwiazana z warunkami wystawiania na sprzedaz? pojawi sie jak moderator je zatwierdzi
serfin Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Kurcze widze, że zmiany nastąpily i w tym wątku, gdzie kiedyś można było zapytać o niemal wszystko i były osoby życzliwe. A tu mi uwagi posyłasz kolego jak dla świeżaka-gnojka. Jeżeli nie masz zamiaru udzielić pomocnej rady i Twój komentarz ma nic nie wnieść to prosze nie udzielaj się ok? To forum było przyjazne ale pojawiło się kilka osób, które niestety skutecznie zasiewają niechęć do odwiedzin tego forum.
andr3i Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 ma ktoś nr z etki, takiej listwy bo idzie nad progiem? tej co idzie przez przednie i tylne drzwi. ktora listwa? to korytko takie? to sie sklada z 3 elementow o ile o tym samy mowimy
serfin Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Dzieki Andrzeju dobrze jest widzieć jeszcze ludzi ze starej ekipy, na której można polegać...
miszka Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Dzieki Andrzeju dobrze jest widzieć jeszcze ludzi ze starej ekipy, na której można polegać... ... tak jak rządy PO i PiS wyniszczają Polskę tak samo tu rządy wyniszczają forum , nic nie poradzisz Wysłane z Ipka
andr3i Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) btw jutro wymiana szybki czolowej co prawda wolalbym miec 75 f w kieszenia ale obecna szybka ma mnostwo mikro odpryskow a nowa to nowa wiadomo no i pod slonce widac 10000 razy lepiej Edytowane 26 Maja 2015 przez andr3i
andr3i Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) wlasnie dzwonilem do nich zeby potwierdzic i nie jechali na darmo z edynburgha maja zapisane ze ma byc grzaniec i babka mowi ze taka bedzie Edytowane 26 Maja 2015 przez andr3i
vblpl Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Pany, czy wiązka BOSE pasuje z sedana do avanta?
Bielun22 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Pany, czy wiązka BOSE pasuje z sedana do avanta? tak
WhyMe? Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Panowie pytanie. Czujnik air bag 8E0959651B różnica czy prawy czy lewy? Mam dwa i nie wiem który to który. Kupujący odemnie zaznaczył że chce prawy, może ktoś pomoże?
MAGIC87 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 mam pytanko czy wejdzie mi do a4 b6 kombi na tył felha 19, 10cali szeroka i et 50 i czy bedzie wystawac jak dam dystansWejdzie ale musisz dać dystanse bo się będzie o zacisk opierać. I oczywiście musi być naciąg chyba że masz zawieszenie 1BA nie tylko o zacisk, oprze sie tak samo o Amor,
biggman Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Panowie pytanie. Czujnik air bag 8E0959651B różnica czy prawy czy lewy? Mam dwa i nie wiem który to który. Kupujący odemnie zaznaczył że chce prawy, może ktoś pomoże? Numer ten sam, więc są takie same
MAGIC87 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) ma ktoś nr z etki, takiej listwy bo idzie nad progiem? tej co idzie przez przednie i tylne drzwi. ktora listwa? to korytko takie? to sie sklada z 3 elementow o ile o tym samy mowimy nie, jeden element prawie taki gumowy który idzie przez przednie i tyle drzwi, zaraz nad progiem Edytowane 26 Maja 2015 przez MAGIC87
H4mm3R Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 ma ktoś nr z etki, takiej listwy bo idzie nad progiem? tej co idzie przez przednie i tylne drzwi. ktora listwa? to korytko takie? to sie sklada z 3 elementow o ile o tym samy mowimy nie, jeden element prawie taki gumowy który idzie przez przednie i tyle drzwi, zaraz nad progiem Jakieś 60zl w aso za szt, kiedyś to u siebie wymieniałem.
MAGIC87 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 no jutro bede w ASO to pewnie zamówie i to dziadostwo... wyszły kwiatki po poprzednim lakierniku....
Rekomendowane odpowiedzi