POWER-KRIS Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 http://mobile.autokult.pl/25607,negatywne-efekty-eksploatacji-samochodu-na-krotkich-dystansach
Animal Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Panowie, kto tak na szybko pamięta jaką średnicę montażową końcówek wydechu brać pod wydech z 1.8T? Dobre pytanie, sam mam ten wydech i chcę większe końcówki założyć Już zmierzyłem i wyszło, że końcówka rurki za ostatnim tłumikiem ma 45mm Gdzie zamawiasz końcówki? Chyba na allegro. Dzisiaj chcę zamówić więc jeszcze poszukam ale na 99% będą to Ultery N1-90RS
bongod Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Siema. Ulter 90 dobry wybór Zastanawiałem się tylko czy montować ścięcie w pionie czy w poziomie równo z krzywizną zdedzaka . Wypadło na to pierwsze . Edytowane 29 Maja 2015 przez bongod
Animal Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Ja też już o tym myślałem ale doszedłem do wniosku, że założę normalnie czyli ze ścięciem w pionie a z jaką średnicą montażową brałeś? Spawałeś czy na motowałeś na obejmę?
bongod Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Spawałem . Średnicy nie pamiętam . Pamiętam zaś ze sporo obciąłem tej rurki montażowej Edytowane 29 Maja 2015 przez bongod
Animal Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 No mi wyszło, że rurka na końcu wydechu ma 45mm a w aukcjach na allegro widzę, że średnica jaką ma końcówka to 50mm i zastanawiam się czy te 5mm to duża różnica?
bongod Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Pamiętam że kupiłem za szeroką, właśnie przez allegro które wprowadziło mnie w błąd .
andr3i Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 ja kupowalem chyba 55 mm ale spawane bylo wiec to i tak nie bylo roznicy w tych 5 mm
RicS3 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Czyli średnica 50mm najmniejsza? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5352508177 U mnie w mieście i podobno mogą mieć o średnicy 45mm Edytowane 29 Maja 2015 przez RicS3
feniks Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 co by nie mówić, to po przejechaniu 600km strasznie sucho w gardle. Prawie zostałem wpasowany w bandę, w okolicach Wro, przez l-kę ciężarówkę.
kaju Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 co by nie mówić, to po przejechaniu 600km strasznie sucho w gardle. Prawie zostałem wpasowany w bandę, w okolicach Wro, przez l-kę ciężarówkę. ja też mam sucho, ale w garażu porządziłem z kumplem
Wandej Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 co by nie mówić, to po przejechaniu 600km strasznie sucho w gardle. Prawie zostałem wpasowany w bandę, w okolicach Wro, przez l-kę ciężarówkę. Po PL? Teraz trzeba mieć spięte poślady non stop
miszka Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Siema miszcze Pytanie: dam radę samemu wymienić poduchę pod silnikiem , tą z czujnikiem? Wysłane z Ipka I jak do tego podejść ? Wysłane z Ipka Gdzie te czasy , że się tu rzuciło pytanie i zaraz była odpowiedź. Zresztą nie ma sie co dziwić jak połowa ludzi którzy mieli pojęcie została zbanowana :facepalm: Wysłane z Ipka
barrowiec1 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Jak podniesiesz silnik parę cm to dasz radę. U mnie mechanior łapał go od góry. Na jakimś forum anglojezycznym było, że podnośnikiem od dołu. Co do szybkich odpowiedzi - kiedyś na forum siedzieli też ludzie, dla których rezanie było pasją, hobby i potrafili w nocy telefony odbierać. Dziś, to już nie to... A z drugiej strony, ci co tak non stop siedzieli, zatracili umiar i myśleli, że to wszystko do nich należy. Takie jest moje zdanie...
matibati2 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Przyznam szczerze, ze od pewnego czasu nawet nie mam ochoty tu zagladac. Nuda i bicie piany. Po raz setny te same pytania i gowno warte odpowiedzi. Sory, ale tak to wyglada, a szkoda.
miszka Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Jak podniesiesz silnik parę cm to dasz radę. U mnie mechanior łapał go od góry. Na jakimś forum anglojezycznym było, że podnośnikiem od dołu. Co do szybkich odpowiedzi - kiedyś na forum siedzieli też ludzie, dla których rezanie było pasją, hobby i potrafili w nocy telefony odbierać. Dziś, to już nie to... A z drugiej strony, ci co tak non stop siedzieli, zatracili umiar i myśleli, że to wszystko do nich należy. Takie jest moje zdanie... Dzięki wielkie To czekaj na telefon o 2 w nocy Wysłane z Ipka Przyznam szczerze, ze od pewnego czasu nawet nie mam ochoty tu zagladac. Nuda i bicie piany. Po raz setny te same pytania i gowno warte odpowiedzi. Sory, ale tak to wyglada, a szkoda. +1 Wysłane z Ipka
jozek726 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Przyznam szczerze, ze od pewnego czasu nawet nie mam ochoty tu zagladac. Nuda i bicie piany. Po raz setny te same pytania i gowno warte odpowiedzi. Sory, ale tak to wyglada, a szkoda. +1000
Bielun22 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Przyznam szczerze, ze od pewnego czasu nawet nie mam ochoty tu zagladac. Nuda i bicie piany. Po raz setny te same pytania i gowno warte odpowiedzi. Sory, ale tak to wyglada, a szkoda. +1000 +1
Rekomendowane odpowiedzi