Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, kto tak na szybko pamięta jaką średnicę montażową końcówek wydechu brać pod wydech z 1.8T?

Dobre pytanie, sam mam ten wydech i chcę większe końcówki założyć :decayed:

Już zmierzyłem i wyszło, że końcówka rurki za ostatnim tłumikiem ma 45mm :wink:
Gdzie zamawiasz końcówki?

Chyba na allegro. Dzisiaj chcę zamówić więc jeszcze poszukam ale na 99% będą to Ultery N1-90RS

Opublikowano

Siema. Ulter 90 dobry wybór :)

Zastanawiałem się tylko czy montować ścięcie w pionie czy w poziomie równo z krzywizną zdedzaka . Wypadło na to pierwsze :).

Edytowane przez bongod

Opublikowano

Ja też już o tym myślałem ale doszedłem do wniosku, że założę normalnie czyli ze ścięciem w pionie :) a z jaką średnicą montażową brałeś? Spawałeś czy na motowałeś na obejmę?

Opublikowano

Spawałem . Średnicy nie pamiętam . Pamiętam zaś ze sporo obciąłem tej rurki montażowej :)

Edytowane przez bongod

Opublikowano

No mi wyszło, że rurka na końcu wydechu ma 45mm a w aukcjach na allegro widzę, że średnica jaką ma końcówka to 50mm i zastanawiam się czy te 5mm to duża różnica? :co:

Opublikowano

Pamiętam że kupiłem za szeroką, właśnie przez allegro które wprowadziło mnie w błąd :).

Opublikowano

ja kupowalem chyba 55 mm ale spawane bylo wiec to i tak nie bylo roznicy w tych 5 mm

Opublikowano

Czyli średnica 50mm najmniejsza?

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5352508177

U mnie w mieście i podobno mogą mieć o średnicy 45mm :hi:

Edytowane przez RicS3

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

co by nie mówić, to po przejechaniu 600km strasznie sucho w gardle. Prawie zostałem wpasowany w bandę, w okolicach Wro, przez l-kę ciężarówkę.

Opublikowano

co by nie mówić, to po przejechaniu 600km strasznie sucho w gardle. Prawie zostałem wpasowany w bandę, w okolicach Wro, przez l-kę ciężarówkę.

ja też mam sucho, ale w garażu porządziłem z kumplem :palacz:
Opublikowano

Po PL? Teraz trzeba mieć spięte poślady non stop :facepalm:

Opublikowano

ta, ale pińcset A4ka

Opublikowano

Siema miszcze

Pytanie: dam radę samemu wymienić poduchę pod silnikiem , tą z czujnikiem?

Wysłane z Ipka

I jak do tego podejść ?

Wysłane z Ipka

Gdzie te czasy , że się tu rzuciło pytanie i zaraz była odpowiedź. :facepalm:

Zresztą nie ma sie co dziwić jak połowa ludzi którzy mieli pojęcie została zbanowana :facepalm: :facepalm:

Wysłane z Ipka

Opublikowano

Jak podniesiesz silnik parę cm to dasz radę. U mnie mechanior łapał go od góry. Na jakimś forum anglojezycznym było, że podnośnikiem od dołu.

Co do szybkich odpowiedzi - kiedyś na forum siedzieli też ludzie, dla których rezanie było pasją, hobby i potrafili w nocy telefony odbierać. Dziś, to już nie to...

A z drugiej strony, ci co tak non stop siedzieli, zatracili umiar i myśleli, że to wszystko do nich należy.

Takie jest moje zdanie...

Opublikowano

Przyznam szczerze, ze od pewnego czasu nawet nie mam ochoty tu zagladac. Nuda i bicie piany. Po raz setny te same pytania i gowno warte odpowiedzi. Sory, ale tak to wyglada, a szkoda.

Opublikowano

Jak podniesiesz silnik parę cm to dasz radę. U mnie mechanior łapał go od góry. Na jakimś forum anglojezycznym było, że podnośnikiem od dołu.

Co do szybkich odpowiedzi - kiedyś na forum siedzieli też ludzie, dla których rezanie było pasją, hobby i potrafili w nocy telefony odbierać. Dziś, to już nie to...

A z drugiej strony, ci co tak non stop siedzieli, zatracili umiar i myśleli, że to wszystko do nich należy.

Takie jest moje zdanie...

Dzięki wielkie :hi:

To czekaj na telefon o 2 w nocy :decayed:

Wysłane z Ipka

Przyznam szczerze, ze od pewnego czasu nawet nie mam ochoty tu zagladac. Nuda i bicie piany. Po raz setny te same pytania i gowno warte odpowiedzi. Sory, ale tak to wyglada, a szkoda.

+1

Wysłane z Ipka

Opublikowano

+1000

Opublikowano

+1000 +1