Opublikowano 23 Czerwca 201511 l Pytanie do kogoś kto wymieniał osuszacz przy klimie, wymienia się go od dołu czy wystarczy demontaż lampy i ślizgu lampy?
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l biggman - jak już będziesz po to napisz jak go wymieniłeś, bo też za jakiś czas będę musiał podziałac przy nim.
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l Ma ktoś taśmę kierownicy pod nultifunkcję do B6? Żeby pasowała multi kiera z B7 itd., u mnie znowu się spieprzyła i pali się airbag..
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l biggman - jak już będziesz po to napisz jak go wymieniłeś, bo też za jakiś czas będę musiał podziałac przy nim. ok
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l Pytanie do kogoś kto wymieniał osuszacz przy klimie, wymienia się go od dołu czy wystarczy demontaż lampy i ślizgu lampy? Robiłem to wczoraj... Wyciągasz lampę i dojście jest do wszystkiego. Ślizgu ruszać nie musisz. Bynajmniej ja tego nie odkręcałem
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l Pytanie do kogoś kto wymieniał osuszacz przy klimie, wymienia się go od dołu czy wystarczy demontaż lampy i ślizgu lampy? Odkręcisz sobie tylko lampę i wymieniasz
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l Dzięki chłopaki Może się komuś przyda, mały DIY http://a4-klub.pl/index.php?/topic/324369-osuszacz-dlawik-kompletny-spis-czesci/
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l czy pompa wspomagania jest taka sama w roznych wersjach silnikowych/skrzyniach ?
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l A może przez to klima gozej chłodzić jak jest zużyte? Tyś je ale głupi
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l czy pompa wspomagania jest taka sama w roznych wersjach silnikowych/skrzyniach ? Bena czy diesel czy pojemność jest inna. Skrzynia niema wpływu.
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l Pytanie do kogoś kto wymieniał osuszacz przy klimie, wymienia się go od dołu czy wystarczy demontaż lampy i ślizgu lampy? Czemu go wymieniasz? Pytanie do kogoś kto wymieniał osuszacz przy klimie, wymienia się go od dołu czy wystarczy demontaż lampy i ślizgu lampy? Czemu go wymieniasz?Nie było pytania, zobaczyłem linka
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Jeśli dobrze pamiętam to logi musisz zrobić 002 , 032, 033 , 115 , 118