Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poświęciłem się i przed chwilą zdjąłem swoją blende z ledami ale o dziwo nie ma niej numeru.

Za to jest na module z ledami 4F0 949134 (prawa) więc lewa pewnie ma końcówkę 133

Na zwykłej blendzie bez ledów tez nie ma numeru jest tylko coś w rodzaju 448 542

Tak jest bo sama blenda nie ma numerka... Numerek posiada tylko ta ledowa lampka

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest temat o takiej blendzie z tym ze z polifta. Jest podany numer lampki ledowej jak i samego plastiku pod ta lamkpe takze myslalem ze w przed lifcie jest podobnie

Opublikowano

Panowie chromy z b6 podejda do b7?

Opublikowano

Panowie chromy z b6 podejda do b7?

Yyyyyy o jakie chromy dokładnie ci chodzi ?

:hi: siema elita

Opublikowano

chromy wokol szyb. Czy b6 b7 jest roznica ?

Opublikowano

Mocowanie wokół tylniej małej szybki jest inne, jeżeli chodzi o sedana w avancie nie wiem.

Opublikowano

Mrogal, No co ja zrobię że mam zwiększoną tolerancję na alkohol. Do gardła Ci nie wlewałem. Sam jesteś sobie winien. Z reszta wy wszyscy jesteście sobie winni. Oprócz Buca. On jest pokrzywdzony przez los więc nie będę go ustawiał bo to tak jakby dziecku z padaczką dać do zabawy stroboskop. [emoji6] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane przez Tapatalk

ja nie mowie o piciu zyta, mowie zes durny jak durny kajak :grin: ze Ciebie tez przerobil, zachodze w głowe ;)
To ja kajaka przerobiłem. Cena czyni cuda [emoji6]

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano

Poświęciłem się i przed chwilą zdjąłem swoją blende z ledami ale o dziwo nie ma niej numeru.

Za to jest na module z ledami 4F0 949134 (prawa) więc lewa pewnie ma końcówkę 133

Na zwykłej blendzie bez ledów tez nie ma numeru jest tylko coś w rodzaju 448 542

Tak jest bo sama blenda nie ma numerka... Numerek posiada tylko ta ledowa lampka
Ta oslonka pod lusterkiem tez ma swoj numer. Pytalem w ASO o czesc ktorej numer znalazlem na forum . Okazalo sie ze to jest to co szukam. Koszt takiej oslony to 37,13 zl

U mnie na blendzie tez nie ma zadnego numeru. Jest cos podobnego jak piszesz. Dobrze ze na forum byl chociaz numer tego;)

Opublikowano

Mrogal, No co ja zrobię że mam zwiększoną tolerancję na alkohol. Do gardła Ci nie wlewałem. Sam jesteś sobie winien. Z reszta wy wszyscy jesteście sobie winni. Oprócz Buca. On jest pokrzywdzony przez los więc nie będę go ustawiał bo to tak jakby dziecku z padaczką dać do zabawy stroboskop. [emoji6] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane przez Tapatalk

ja nie mowie o piciu zyta, mowie zes durny jak durny kajak :grin: ze Ciebie tez przerobil, zachodze w głowe ;)
To ja kajaka przerobiłem. Cena czyni cuda [emoji6]

Wysłane przez Tapatalk

oj musze znowu coś zorganizować. czytając Waszą gadke stwierdzam, że obaj dawno nic ciepłego w buzi nie mieliście [emoji535]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jakiś nr ma ale jak wklepywalem w Google to nic konkretnego nie wyskakiwalo. Dopiero po wpisaniu nr lampki znalazłem to co chciałem.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A ja przypadkiem trafilem na temat o dokladaniu wlasnie tych blend do B8 . I tam jest ten numer. W google tez szukalem ale nic nie znalazlem

Opublikowano

Mocowanie wokół tylniej małej szybki jest inne, jeżeli chodzi o sedana w avancie nie wiem.

chodzi o avanta.

Opublikowano

A ja przypadkiem trafilem na temat o dokladaniu wlasnie tych blend do B8 . I tam jest ten numer. W google tez szukalem ale nic nie znalazlem

według Etki 4F0858524, 4F0858523

:siema:

Edytowane przez biggman

Opublikowano

według Etki 4F0858524, 4F0858523

:siema:

To numerki tych blend razem z diodami ?

chyba same blendy :(

DSC-7957-%E2%80%93-kopie.JPG

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/170683-montaz-oswietlenia-zewnetrznego-w-obudowie-lusterek-bocznych/

post wrc

....

Do B6 B7 :wink4:

Spodnie plastiki .

4F0858524 prawa 4F0858523 lewa

Diody .

4F0949133 lewa 4F0949133 prawa

Opublikowano

To wlasnie te blendy . Te plastiki. O diody nie pytalem ale mysle ze ok 200 zl/szt kosztuja

Opublikowano

Tak to same plastiki, diody 170zł /szt :D

Opublikowano

Montaż oświetlenia zewnętrznego w obudowie lusterek bocznych - Audi A4 B8 - Audi A4 Klub Polska

post wrc

....

Do B6 B7 :wink4:

Spodnie plastiki .
4F0858524 prawa 4F0858523 lewa

Diody .
4F0949133 lewa 4F0949133 prawa

No raczej NIE prawa dioda od C6 do (B6/7) ma numer 4F0949134

Opublikowano

Ja tylko zacytowałem ;)

Opublikowano

Jakby ktoś szukał mam takie plastiki z diodami na zbyciu