Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko co do wydechu- z avanta nie podchodzi do sedana? To ze musi być fwd nie quattro to wiem.

nadwozie nie ma znaczenia( ja mam z cabrio) tylko napęd
Ja mam z 2.5tdi cabrio B6 i nie musiałem nic sztukować jak w niektórych przypadkach :wink:

też mam z 2.5tdi cabrio b6 i musiałem ok 10cm przedłużyć rurę za katem ,wychodzi na to ,że w avancie trzeba sztukowć

Dziwne

Sztukowac tzn?

Jaka srednice koncowek wydechu zastosować dla zderzaka od s4, zeby wyglądało to dobrze?

Imo 90mm trochę ginie w zderzaku s4 :P dałbym coś trochę większego... Buzzer 102 mm

Foto poglądowe?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tego co kojarze to w dyszlu 1.9 szly dwa rozne rodzaje DP - jeden konczy sie zaraz za katem, a drugi ~ w polowie auta i moze stad te roznice.

Opublikowano

Poszukuję żarówek do świateł pozycyjnych (oprawa W5W). Czy te będą wywalały błąd?

http://allegro.pl/osram-w5w-cool-blue-intense-4000k-wysylka-24h-i5132303791.html

Jeśli tak, to może ktoś coś poleci?

Zastanów się nad pytaniem, zanim je zadasz... :facepalm: Co ma niby wywalać błąd w tej żarówce?!

Mam podobne i wywarła mi błąd na liczniku. Nie maja one can bus.

Ponawiam pytanie. Poszukuje dobrych żarówek w miejsce świateł pozycyjnych, które nie pokaza błędu na fisie.

Opublikowano

U mnie w sklepie 35 zł bosch

naciepane z GT-I9195

wysyłkę też realizujesz?
Mogę wysłać

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Poszukuję żarówek do świateł pozycyjnych (oprawa W5W). Czy te będą wywalały błąd?

http://allegro.pl/osram-w5w-cool-blue-intense-4000k-wysylka-24h-i5132303791.html

Zastanów się nad pytaniem, zanim je zadasz... :facepalm: Co ma niby wywalać błąd w tej żarówce?!
Ponawiam pytanie. Poszukuje dobrych żarówek w miejsce świateł pozycyjnych, które nie pokaza błędu na fisie.
mam takie i nie powodują mi błędów - przecież to żarówka, nie ma prawa powodować błędów.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

mam takie i nie powodują mi błędów - przecież to żarówka, nie ma prawa powodować błędów.

Opublikowano

Pytanko co do wydechu- z avanta nie podchodzi do sedana? To ze musi być fwd nie quattro to wiem.

nadwozie nie ma znaczenia( ja mam z cabrio) tylko napęd
Ja mam z 2.5tdi cabrio B6 i nie musiałem nic sztukować jak w niektórych przypadkach :wink:
też mam z 2.5tdi cabrio b6 i musiałem ok 10cm przedłużyć rurę za katem ,wychodzi na to ,że w avancie trzeba sztukowć

Dziwne

Sztukowac tzn?

Jaka srednice koncowek wydechu zastosować dla zderzaka od s4, zeby wyglądało to dobrze?

Imo 90mm trochę ginie w zderzaku s4 :P dałbym coś trochę większego... Buzzer 102 mm

Foto poglądowe?

sztukować znaczy dospawać ok 10cm rury ,tu masz opis http://a4-klub.pl/index.php?/topic/58318-b6-avbawxavf-swap-ori-wydechu-na-podwojny-od-25tdi-fwd/

Opublikowano

U siebie mam z 2.5 tdi z cabrio i też musiałem sztukować.....

Opublikowano

A ja mam od 1.8 t i nie trzeba bylo nic robic

Opublikowano

ja też mam wydech z 2,5 i nic nie robiłem. fabryka mi zrobiła :lol1:

Opublikowano

Panowie ma ktoś zdjęcie jak wyglądają na aucie sprężyny -35 przód i -45 tył w avancie?

Opublikowano

U mnie w temacie masz h&r -35 chyba. ;)

Opublikowano

Mam do sprzedania wydech do 1.8TQ na dwie rurki...wydech jest przecięty bo do auta nie chciał wejść....

Nie chce ktoś?

Opublikowano

Panowie a jaki objaw dają wyrąbane uszczelki pod pompowtryskami?

Opublikowano

Czyli najlepiej sieknac wydech od 1.8t

Opublikowano

avant (4575cm)jest dłuższy od sedana(4547cm) dlatego w avancie trzeba dospawać ok 10cm rury

Opublikowano

Czyli dla sedana musi być z sedana bo bedzie za dlugi i tez trza ciac?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czyli dla sedana musi być z sedana bo bedzie za dlugi i tez trza ciac?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

tego ci nie powiem ,w większości co czytałem to albo pasuje ,albo jest za krótki ,być może że od cabrio są krótsze ,a sedan-avant ten sam wymiar :eusathink:

Opublikowano

Sedan i avant ma ten sam wydech

naciepane z GT-I9195

Edytowane przez secio84

Opublikowano

Panowie a jaki objaw dają wyrąbane uszczelki pod pompowtryskami?

No i zapomniałem Ci sprawdzić :kwasny: Rano zerknę

Opublikowano

:hi:

dobrze myślę ? żeby zdemontować słupek kierowcy (ten co leci od podszybia, do słupka pomiędzy drzwiami przód tył) co będę musiał odkręcać ? słonecznik. rączkę kierowcy , zaślepkę Airbag (kurtyna ) i tyle ? czy coś jeszcze ?