Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:ph34r:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jezdzi ktos na jakims tam delikutasnym negatywie z tylu? Mysle jak bardzo mi beda wystawaly z tylu (na gwincie) 19' 10J et45 + adaptery (na chwile obecną mam 18mm) ??

I jeszcze jedno - czy w a4 tez jest tak jak np w golfie, ze im nizej kladziemy auto, tym bardziej sie pochylają koła ??

Opublikowano

I jeszcze jedno - czy w a4 tez jest tak jak np w golfie, ze im nizej kladziemy auto, tym bardziej sie pochylają koła ??

Przód tak, tył nie. Tył trzeba samemu ustawić negatyw jeżeli chcemy go mieć ;)

Opublikowano

A w jaki sposob najprosciej zrobic delikatny negatyw na tyle ? I czy jezdzi moze ktos na czyms takim ?

Opublikowano

mrogal czyje to auto? Jakis watek ? :) Cena ori s line?

watek mam na zakazanym forumie ;) auto moje to nie ori sline, ale robiony wg mojej wizji

Widziałem. Padlina. :ph34r:

Opublikowano

otwarty na propozycje jesli chodzi o silnik :)

Możesz brać moja ale s-line nic w niej nie zobaczysz praktycznie cała s4 59c4353134be63c619caee750a17c8e8.jpg

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

praktycznie cała s4

Poza motorownią ☺
Opublikowano

secio poszlo pw odpisz.

Opublikowano

IMO napisz z góry jaki masz budżet i wymagania, bo w ten sposób to pierdylion chorych propozycji będziesz miał.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez kaju

Opublikowano

Kaju auto musi miec to cos przykladowo ta czerwona ladna jest jesli chodzi o budzet to widelki sa spore mam kase na b7 wiec nie wydam na b6 tyle kasy co bym mial kupic b7 :)

Opublikowano

No i zacząłeś rozmawiać mądrze :grin: idź w B7, ja nie żałuję, mimo, że w środku to niby "to samo"... :wink: IMO przyjemny lifting :good:

Opublikowano

cos napewno wybiore ale boje sie troche 2.0TDI a benzyny nie chce bo juz mialem i chlala jak szalona bo ja mam ciezko noge :)

Opublikowano

też mam ciężką nogę i domyślam się, że do 2,5tdi Cie nie przekonam, bo to jest kwestia indywidualna :wink: ja nie żałuję, tym bardziej, że mam przyjemny bonus :)

Opublikowano

szczerze zwykla b7 jest slaba musi miec przynajmniej s line zewnetrznego ja zawsze robilem auto pod wzgledem estetyki niz pod moc.

jaki bonus mialem ? Recaro czy co ?:D

Opublikowano

Recaro to ja jej wyjąłem i kazałem wsadzić kubły - dla mnie recaro to bzdura, sporo tras robię, a mam problemy z kręgosłupem - są mi zwyczajnie za ciasne... No i nie ukrywam, że cena też tutaj była do negocjacji na tym :wink: bonusa mam pod butem :wink:

Opublikowano

pany warto dac 30tys za ta czerwona co secio mi proponuje bo tak ja wycenil ?

fotka auta strone wczesniej

Opublikowano

No to moja propozycja wydaje sie w uj lepsza niż secia ;)

mSwiTZQ.jpg

Edytowane przez C4NC3R

Opublikowano

siema chłopaki mam pytanie ...wiecie moze czy da sie poduche pasazera z b6 wcisnąć w deske z b7?..bo deski i poduszki sie troche róznią wygladem ale gdzies mi cos przemknęło że coś tam mozna podziałac z tym..wiecie coś na ten temat?

Opublikowano

No to moja propozycja wydaje sie w uj lepsza niż secia ;)

mSwiTZQ.jpg

Twoje auto jest mega cena do negocjacji wiec dobra u niego sztywna 30 ale tez ladna dlatego musze sie przespac z tym. Jak cos to w kontakcie jestesmy