Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. A jesteś z Grudziądza lub okolic?

Natapane z P8

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Włocławek

Opublikowano

Masz może nr tej części? Kawałek drogi, więc oszczędzając paliwo spróbuję bliżej... Będę z Tobą w kontakcie.

Natapane z P8

Opublikowano

Na jutro może uda mi sie to ogarnąć. Bo ogólnie to graty leżą u rodziców w domu a ja w NL urzęduje także tego...

Opublikowano

Ok. Jutro też spróbuję skontaktować się z jakimś "zakładem utylizacji" ;-)

Natapane z P8

http://img24.otofotki.pl/obrazki/kd90_schemat.jpg

Chodzi mi o rurkę oznaczoną na foto.

Natapane z P8

Opublikowano

Na rysunku dziwnie to wygląda bo mocowanie jest jakby na opaskę skręcaną.
Masz takie coś?
6eBJm5F.jpg

Nawet numer części jest ;) 3b0 145 834p

Edytowane przez C4NC3R

Opublikowano

O tą rurę chodzi ;-)

Natapane z P8

I masz u mnie duże piwo. Faktycznie ta rura występuje w dwóch "wersjach" z końcówką P i N. Więc musze zobaczyć jaką mam i kupić te drugą ;-P

Natapane z P8

Opublikowano

Panowie mam problem z jedną piosenką w RNS-E. Wrzuciłem ostatnio piosenkę na kartę pamięci - bez polskich i dziwnych znaków, krótka nazwa, szybkość transmisji bitów: 320 kb/s. RNS-E ją widzi, ale nie odczytuje :facepalm: Ściągałem już ją nawet z różnych źródeł i cały czas to samo - RNS-E ją widzi, ale podczas próby włączenia ciągle ją pomija. Ktoś coś podpowie co z tym fantem zrobić? Wszystkie piosenki mi działają, a ta nie chce :doh:

wykasuj informacje o pliku.

normalnie RNS powinien czytać tracki w 320kbps.

a i jeszcze jedno, max ilość znaków to 30. zmien nazwe pliku na abc i zobacz czy pójdzie

Nie ma żadnych informacji, plik jest czysty. Ma jedynie nazwę którą zmieniłem i dalej nic. Myślałem, że może wielkość pliku ma znaczenie, ale to bez różnicy skoro ani 6mb ani 9mb nie działa. Inne piosenki w tym przedziale i z takimi parametrami hulają w głośnikach aż miło.
z jakoch źródeł ściągasz?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja ściągam albo z zippy albo z YT przez konwerter i wszystko działało.

Przeważnie wszystkie piosenki w 320kbps, to po 5, 10 15 mb jak i sety po 200mb

Zippy i chomikuj. Format .mp3. Pierwszy raz zdarzyło mi się mieć taki problem z piosenką. Też mam niektóre piosenki co więcej zajmują - powyżej 60mb i działają. A ta się uwzięła i nie chce działać. Może rzeczywiście spróbuję jeszcze ściągnąć z YouTube i przekonwertuję na .mp3.
link z yt i w google wrzuć clipconverter. wszystko mi erenes mieli co mu wrzuce

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzieki za rade :hi: Niestety dopiero w piątek to sprawdzę bo siedzę w stolicy, a tym razem samochód został w domu w garażu :(

btw.

Dostałeś kasę za wiązkę? :kox:

Wysłane z jabłka

Opublikowano

Panowie jak w A4 B6 przerobić reflektor z Anglika na wersję Eu?

(pękły uchwyty podczas kolizji,a reflektory z Anglików są za grosze) :hi:

Opublikowano

Masz tam taka przeslone w środku i tylko ja przelaczasz / przestawić.

e8239a5ea2969688140239501f59cb72.jpg

f6c6fad08ff72893710467f1256a0e8f.jpg

Na tym środkowym elemencie jest drucik.

https://youtu.be/C1UXMN5nX3I

Edytowane przez POWER-KRIS

Opublikowano

dzięki :hi:

Opublikowano

Czyli lampy EU i GB w B6 niczym innym się nie różnią? Tak samo jest w xenonach i bixach?

Tak z ciekawości pytam.

Opublikowano

Czyli lampy EU i GB w B6 niczym innym się nie różnią? Tak samo jest w xenonach i bixach?

Tak z ciekawości pytam.

trzeba przestawić przesłony, ale nie wszytskie mają takie przełączniki

Opublikowano

Maciek0502 - najprawdopodobniej wyrobil/wytarly Ci sie te ząbki co są na tym wężu i cisnienie wypycha Ci tą rure, niestety albo inna uzywka w lepszym stanie, albo nowy, ewentualnie mozesz tez sprobowac dac wiekszy oring w to miejsce niz ten fabryczny.

Opublikowano

Maciek0502 - najprawdopodobniej wyrobil/wytarly Ci sie te ząbki co są na tym wężu i cisnienie wypycha Ci tą rure, niestety albo inna uzywka w lepszym stanie, albo nowy, ewentualnie mozesz tez sprobowac dac wiekszy oring w to miejsce niz ten fabryczny.

Tak, dokładnie. Jeden ząbek jest prawie płaski. Jadę do sklepu później i kupię nową rurę. Dzięki wszystkim za pomoc.

Natapane z P8

Opublikowano

mi przestały trzymać ząbki na tej rurze od IC do plastikowego dolotu , dwa dyskretne wkręty załatwiły sprawe

Opublikowano

ma ktoś może ładny przycisk ręcznego?

Mam całe ręczne z ładnymi przyciskami wymienialnymi i obudowani plastikowymi. W B6 zazwyczaj były ręczne z niewymienialnymi przyciskami

Opublikowano

Tak, dokładnie. Jeden ząbek jest prawie płaski. Jadę do sklepu później i kupię nową rurę. Dzięki wszystkim za pomoc.

Natapane z P8

Niestety nowe zamienniki nie zdają egzaminu, ten przy egr kupilem ori nowy i po 3 latach i przebiegu ~60k nie bylo na nim praktycznie sladu zuzycia, a przy turbo to takie "S" kupilem nowe w zamienniku i wytrzymalo moze tysiąc kilometrów i zaczeło juz pracowac i puszcza bokami olej (mimo wiekszego oringu niz ori i zamocowania go poki co na trytki, gdyby nie one waz przy mocniejszym bucie wyskoczylby z turbiny)

mi przestały trzymać ząbki na tej rurze od IC do plastikowego dolotu , dwa dyskretne wkręty załatwiły sprawe

Jezeli wkretami "przelazles" na wylot przez oba elementy to na bank tymi miejscami spier......la Ci cisnienie. ;)

Opublikowano

Ori dostanę w Inter Cars, bądź Auto Land?

Natapane z P8

Opublikowano

Nie wydaje mi się, ale nie wiem.