Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l który tu jest z Tych? nocke dzisiaj tam wale, można by co wychylić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Turzol ale chyba ma urlop Ucho pewnie w trasie i ja ale ja nie piję alkoholu nie no z młodą sam kiszę w domu więc alko odpada Gdzie jesteś w Tychach ?
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l który tu jest z Tych? nocke dzisiaj tam wale, można by co wychylić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Turzol ale chyba ma urlop Ucho pewnie w trasie i ja ale ja nie piję alkoholu nie no z młodą sam kiszę w domu więc alko odpada Gdzie jesteś w Tychach ? He he nie pije dobre chyba w tygodniu [emoji6]
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l Ja jestem na miejscu kaju a pdc mi podlaczysz? [emoji14] Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l jebnij w stół dawać mordy na pw z numerami to się ustali szczegóły rozładunem mam na turyńskiej w promont - potem robura tylko na jakąś stację w kierunku Raciborza odstawić i możemy walczyć, załadunek dopiero jutro mam o 9 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk z tym że wjechałem do kraju dopiero, więc na miejscu około 15-16 będę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l Jak TY taki chętny, to dawaj na Hiszpanię. Przy okazji opalisz sobie mięsień piwny....[emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l załadunek dopiero jutro mam o 9 e to litra na ryj spokojnie można jebnąć ja odpadam tak jak pisałem z młodą jestem ale jak coś będziecie kminić mogę podbić na bajerke
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l Kaju coś ci paruje ta szyba kolo skarpetki hahaha Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l :* dobrze ze mamy ciebie i walczysz z tym tepstwem hahahah Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Sierpnia 20169 l przez Chudy112
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l Ludziska był na forum ktoś kto wypalił napis quattro a dolna kratkę?? Chce sobie takie coś ogarnąć mogę zrobić kilka wypałek bez problemu tylko zastanawia mnie czy nie będzie Kijowa. Z grilla znaczek wypada Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l który tu jest z Tych? nocke dzisiaj tam wale, można by co wychylić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Do mnie wpadnij połączymy twoja wiązkę naciepane z GT-I9195
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l dawaj do turzola, bo jemu też będziemy grzebać to hurtem się poleci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l dawaj do turzola, bo jemu też będziemy grzebać to hurtem się poleci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Musze najpierw ją przeprowadzić będę brał się za to od poniedziałku naciepane z GT-I9195
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l dawaj do turzola, bo jemu też będziemy grzebać to hurtem się poleci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Musze najpierw ją przeprowadzić będę brał się za to od poniedziałku naciepane z GT-I9195 Weź flacha to pewnie się z kajem dogadasz i ci to nawet przyciągnie hehe Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l no to mówie, ugaduj z turzolem czy ma miejsce i do północy moge robić, byle wódy i ogórka nie brakło, a resztę dogadamy na miejscu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk jebnij w stół a ten wiecznie na bajerce https://youtu.be/sjZ_s3EeSwA Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 Sierpnia 20169 l no to mówie, ugaduj z turzolem czy ma miejsce i do północy moge robić, byle wódy i ogórka nie brakło, a resztę dogadamy na miejscu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk jebnij w stół a ten wiecznie na bajerce https://youtu.be/sjZ_s3EeSwA Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Spoko zadzwonię do turzola zobaczę co da się zrobić naciepane z GT-I9195